Uğurcan Çakır için resmi teklif geldi!

Rennes, Uğurcan Çakır için 12 milyon euro net, 3 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay içeren teklifini sundu.

Uğurcan Çakır için resmi teklif geldi!
Uğurcan Çakır için resmi teklif geldi!
GİRİŞ 21.09.2020 09:45 GÜNCELLEME 21.09.2020 09:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Premier Lig kulüplerinin takibinde olan Uğurcan Çakır'a yeni teklif Fransa'dan. Rennes, 24 yaşındaki eldiven için Trabzonspor'a ilk önerisini sundu.

Fransız ekibi Rennes, milli kaleci için 12 milyon euro net, 3 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay içeren teklifini sundu. Bordo-mavili yönetim, bu teklifi değerlendirmeye aldı. Uğurcan, transferinin gerçekleşmesi halinde Fransa'nın en pahalı kalecisi olacak. Bazı yöneticiler ise 20 milyon Euro'dan aşağı rakamın kabul edilmemesini istedi.

SATILIRSA YEDEKLERLE DEVAM

Uğurcan Çakır'ın Rennes'e transferi gerçekleşirse bordo-mavililer yerine yeni bir eldiven almayacak. Yönetim, Uğurcan'ın yedekleri Erce Kardeşler, Arda Akbulut ve Muhammet Taha Tepe'ye güvendiklerini ifade ettiler. (Milliyet)

YORUMLAR 28
  • yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    takimin paraya ihtiyaci var o yuzden gonderin gelen para ile 2 iyi oyuncu alin , iyi bir kanat ve iyi bir 10 numara
    Cevapla
  • Hakan a. 3 yıl önce Şikayet Et
    Portoda oynasa 40 milyon euroya giderdi
    Cevapla
  • Hakan Yigit 3 yıl önce Şikayet Et
    Hic dusunmeden satin. Insallah daha cok sira bekleyen kardeslerimiz var. Siz sampiyon olsaniz bile size bu parayi vermezler. Bu kaleci zaten sizi de sampiyon yapamaz. Yapsaydi geçen sene olurdunuz. Satin kardesim. Milli ekonomiye destek olun
    Cevapla
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelen paralar yabancı tranferlerine giderse neye yarar bu paralar..Harcanan paraya göre başarı puanı en düşük üljeyizdir.Kardeşim avrupadan puanlar ve paralar gelmezse asya ligine dönelim.Yazık büyük paralar harcayıp avrupada hezimet fşyasko yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Serkan 68 3 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan trabzonspor için bulunmayan bir kaleci fakat denildiği gibi iki maçtır zorla oynuyor havasını sahip Altan gelen kardeşlerimize on verilmeli satısilmasi en uygunu olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle