Uğurcan Çakır'a 15 milyon euro'luk teklif

Trabzonspor'da Sörloth'un ardından Uğurcan Çakır ayrılığı da yaşanabilir. 4 Fransız ekibinin peşinde olduğu başarılı eldiven için Bordo-Mavililere menajerler aracılığıyla 15 milyon euroluk teklif önerildi. Trabzonspor'un Uğurcan Çakır'dan beklediği bonservis bedeli ise 25 milyon euro.

Uğurcan Çakır'a 15 milyon euro'luk teklif
Uğurcan Çakır'a 15 milyon euro'luk teklif
GİRİŞ 19.09.2020 14:44 GÜNCELLEME 19.09.2020 14:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sörloth transferinden kasasına yaklaşık 12 milyon euro koymaya hazırlanan Trabzonspor'da sürpriz bir yolcu daha olabilir. O isim; Uğurcan Çakır.

 

 

Geçen sezondan bu yana Avrupa devlerinin radarında bulunan Uğurcan için tam 4 Fransız kulübü devrede. Ligue 1'in köklü ekiplerinden Lyon'un yanı sıra Rennes, Nice ve Lille, Milli file bekçisi ile ilgileniyor. Menajerler vasıtasıyla kulübe 15 milyon Euro civarı öneriler sunulurken, Trabzonspor Yönetimi ise kesinlikle resmi teklif gelmeden menajerler ile transferi görüşmeme kararı aldı. Bordo-Mavililerin Uğurcan için belirlediği bonservis bedeli de tam 25 milyon Euro.

UĞURCAN SÖZÜ AĞAOĞLU'NA BIRAKTI

 

 

Daha önce İngiliz kulüplerinin de istediği Uğurcan konusunda Trabzonspor, 25 milyon euronun altına inmemişti. Başarılı eldiven, transfer konusunda sözü Başkan Ahmet Ağaoğlu'na bırakmış durumda. Uğurcan, alt yapısından yetiştiği Trabzonspor anlaşmadıkça hiçbir kulüp ile görüşmeyeceğini yönetime iletti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 19
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu pandemi döneminde 15 milyon euro ciddi para satılması daha yerinde olur..
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin
    Cevapla
  • Cagatay 3 yıl önce Şikayet Et
    Sat git gitsin yetişir abi sonra elde kaldigi gibi performansida dusuyo çok gorduk bu genelde boyle hersey zamaninda yiloksa satamazsin firsat bulut gibi gelip gecer ah dersin
    Cevapla
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak çok beğeniyorum inşallah yurtdışında ülkemizi temsil eder.
    Cevapla
  • isa 3 yıl önce Şikayet Et
    sat gitsin para eden adamlarıondan sonra sende bırak git hani şorlotan 20 milyon euro kasaya koyacaktın 12 milyondan basediliyor neden yalan söylüyor başkan gelen kim olursa olsun trabzondan nemalanıp bırakıyor ????
    Cevapla
  • aykut 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan kork başkana iftira atma başkan olmasa trabzon batmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle