İşte Leipzig'in Sörloth için önerdiği rakam!

Trabzonspor'un başarılı golcüsü Alexander Sörloth'e talip olan Leipzig, Norveçli futbolcunun transferi için dev rakamı gözden çıkardı.

İşte Leipzig'in Sörloth için önerdiği rakam!
İşte Leipzig'in Sörloth için önerdiği rakam!
GİRİŞ 13.09.2020 10:33 GÜNCELLEME 13.09.2020 18:05
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Alexander Sörloth'un arasına Leipzig gird. Geçen sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine giren Sörloth'un bu sezon maçların yüzde 50'sinde oynaması halinde hakları 6 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'a geçecekti. Ancak Leipzig, Timo Werner'in yerine transfer etmek istediği Sörloth için Trabzonspor ile Crystal Palace'ı karşı karşıya getirdi. Trabzonspor'a ilk olarak 17 (yarısı Crystal Palace'a) + 3 milyon Euro öneren Alman kulübü bir yandan da bordo-mavililerin onayı olmadan futbolcu ile masaya oturdu.

TRABZONSPOR TAVİZ VERMEDİ

Ancak Trabzonspor, "Palace'ın payı çıkınca, kasamıza net 15 milyon Euro girmeli" cevabını verince Almanlar, Crystal Palace'a "Parayı siz alın" teklifini götürdü. Ama İngiliz kulübü, Trabzonspor'u işaret edince Leipzig yeni bir teklifle bordo- mavililerin kapısını çaldı: 20 milyon Euro net (yarısı Palace'a) ve 4 milyon Euro da bonus... Ancak Almanlar yine umduğu sonucu alamadı ve gözlerini Sörloth'a dikti.

PARA İLE İKNA ETTİLER

Trabzonspor'dan bonuslar dahil yılda 1.5 milyon Euro alan Norveçli'yi 3.3 milyon Euro garanti yıllık ücrete ikna eden Leipzig amacına ulaştı.

Milli takım için ülkesine giden Sörloth'un salı günü dönmesi gerekiyordu. Ancak Kovid-19 testini gerekçe göstererek dönüşünü cuma gününe erteleyen Norveçli sözünü tutmayınca Trabzonspor da noter kanalı ile yasal işlemleri başlattı.

"OĞLUMLA GÖRÜŞMEDİM"

Sörloth'un babası Goran Sörloth, Norveç kanalı TV2'ye oğluyla iletişimde olmadığını söyleyip, "Oğlumla görüşmedik. Bu yüzden transferi hakkında herhangi bir net açıklama yapamam. Resmi belgeleri görene kadar bir şey söyleyemem. Bu süreçte aktif rol oynamadığımı bilin. Oğlumla temasta değilim" ifadelerini kullandı.

NAGELSMANN'DAN AÇIKLAMA

RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Alexander Sörloth transferiyle ilgili konuştu.Basın toplantısında, Trabzonspor'un yaptığı açıklamayla ilgili görüşü sorulan Nagelsmann, "Evet bu bir sır değil. Sörloth için teklif yaptığımız doğru." dedi. Alman teknik adam, "İyi bir oyuncu. Ona olan ilgimiz gerçek ancak görüşmeler hala çetrefilli. Çok çok karmaşık bir halde." diyerek sözlerini noktaladı. (Sabah)

 

 

YORUMLAR 18
  • ÖZCAN kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama şu doğru gitmek isteyeni en pahalı nasıl satacaksan elinden cikaracsksin
    Cevapla
  • beto 3 yıl önce Şikayet Et
    sörloth olayı bitmiş, adam gitmiş. acilen yerine bakılmalı...
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    TS boşuna işi uzatıyor. Adam buraya gelse ve bu sene oynamazsa seneye kimse almaz. TS para kazanmak için 50 maç oynatacak ve 6 milyon Euro verecek elinde sisirecek. Yaklaşık 14 milyon Euro kazanacaksın neyi düşünüp işi yokuşa sürüyorsunuz. Almanların yerinde olsam 5 milyon eurodan fazla vermiyorum diyecek. TS nin elinde kalsın.
    Cevapla
  • ÖZCAN kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sendemi almansin böyle soylemeyin lütfen biraz milliyetçi olun.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncudan bir daha fayda gelmez aklı gitmekte kalmış seneye 10 milyon Euro bile vermeye bilirler
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    almanya batıyor izleyin
    Cevapla
  • Boztepe 1677 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasin ben bir gubetci olarak onayliyorum Redbulun arkasi kuvvetli Redbull schalke. Daha niceleri iflasta. Olayi politika yapmim ama fransa kendini kurtarma pesinde Yunan hikaye
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle