Sörloth için dev teklif: 19+3 milyon Euro!

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Sörloth'un peşini Almanlar bırakmıyor. Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın ısrarı üzerine teklif 2 milyon euro daha artırıldı.

Sörloth için dev teklif: 19+3 milyon Euro!
Sörloth için dev teklif: 19+3 milyon Euro!
GİRİŞ 07.09.2020 09:55 GÜNCELLEME 07.09.2020 09:55
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Leipzig arasındaki Sörloth pazarlığı yeni bir seviyeye ulaştı. Golcüsü Timo Werner'i yaklaşık 60 milyon Euro'ya Chelsea'ye satan Alman ekibi gözünü Sörloth'a dikmişti. Yapılan ilk görüşmelerde 17+3 milyon Euro'luk teklif ise Trabzonspor tarafından kabul edilmemiş, Alman ekibi de başka oyunculara yönelmişti.

Ancak Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın yaptığı açıklama her şeyi değiştirdi. Nagelsmann'ın, "Sörloth geçen sezonki performansını Bundesliga'da da gösterebilirse şahane olur" sözleri, Alman kulübünün yönetimini harekete geçirdi. Leipzig, 24 yaşındaki forvet için yeniden bordo-mavililerin kapısını çaldı ve bu kez 19+3 milyon Euro teklif etti.

LYON DA SIRAYA GİRDİ

Fransız basını, Moussa Dembele'nin bu yaz Lyon'dan ayrılması durumunda sportif direktör Juninho'nun Alexander Sörloth'u transfer edeceğini yazdı. Haberde Lyon'un, Sörloth'un geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla sergilediği performanstan etkilendiği belirtildi. Fransız ekibi, Altay'dan Cenk Özkaçar'ı da kadrosuna katmıştı

FESİH GÜNDEMDE

Trabzonspor hem yabancı kontenjanında hem de harcama limitinde yer açmak için Manuel da Costa ve Hosseini'ye kendilerine kulüp bulmaları gerektiğini tebliğ etmişti. Ancak iki oyuncu da ayrılmış değil. Yönetimin de öncelikle Da Costa olmak üzere bu iki oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesini kararlaştırdığı belirtildi.

 

 

YORUMLAR 33
  • agah 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar bir sene sonra shorlot'u 60 milyona satar...
    Cevapla
  • Bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Vedat muriçin 20 milyon ettiği piyasada şörlot50 milyon eder
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi olanlar değil de,futboldan anlayanlar yorum yapsa...biz de memnun oluruz.
    Cevapla
  • yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    ah trabzon huseyini de , da costa da iyi stoperler , sıkıntınız orta alanda ve ön liberoda
    Cevapla
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • ikram ÇAKIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth 65 milyon EURO ağırlığındadır veTRABZONSPORDA kalacaktır.Kıskançlığından geberenler var ucuza satılmasını bekleyanlere bu sezon da kâbus yaşatacaktır.
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim de bir Reno Toros aracım var. 200 milyar eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle