Trabzonspor'da Emre Mor sürprizi

Geçen sezonun ilk yarısını Galatasaray'da, ikinci devresini Yunan ekibi Olympiakos'ta geçiren Emre Mor menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a teklif edildi.

Trabzonspor'da Emre Mor sürprizi
Trabzonspor'da Emre Mor sürprizi
GİRİŞ 14.08.2020 11:15 GÜNCELLEME 14.08.2020 20:47
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun ilk yarısını Galatasaray'da, ikinci devresini Yunan ekibi Olympiakos'ta geçiren Emre Mor menajerler aracılığıyla Karadeniz ekibine önerildi.

 

 

23 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İspanyol temsilcisi Celta Vigo genç yıldızı bir sezon daha kiralamak isterken, Emre'nin de Trabzon'da görev yapmak istediği gelen haberler arasında. Ancak ilk gelen bilgilere göre yönetim, Emre transferine pek sıcak bakmıyor.

TESİSLERE GİTTİ

 

 

Celta Vigo'da sezon öncesi kampına çağrılmayan Emre Mor, buna rağmen takımın tesislerine gitti. Emre Mor, açıklanan 30 kişilik kadroda yer almıyor ve Celta Vigo yönetimi Türk kanat oyuncusunu elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Galatasaray'da, ikinci yarısını ise Olympiakos'ta kiralık olarak geçirdi. Emre Mor'un Celta Vigo ile 2 yıl daha kontratı var ve İspanyol kulübü kalan sürede oyuncuyu elden çıkaramazsa, kiralama yöntemine gitmeyi düşünüyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 28
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    top sürmesini beceremeyen bir adam...
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    şımarıp ta tutunamayanlar kafilesine dahil oldu ne yazık.. gs ye geldiğinde şöyle olacak böyle olacak derken sosyal hesaplardan yürümediği manken kalmadı.. sonu sefalet.. alt liglerde tutunursa ne ala...
    Cevapla
  • poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    ikinci batuhan karadeniz vakasi. oda 1-2 sezon sonra 3 lig yolunu tutar.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle agaoglu bunu Trabzon tabelasından geri gönderir gelmesin
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    heheh...yakisir TSye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle