Ağaoğlu: Söke söke, kopara kopara kupayı aldık!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından konuştu.

Ağaoğlu: Söke söke, kopara kopara kupayı aldık!
Ağaoğlu: Söke söke, kopara kopara kupayı aldık!
GİRİŞ 30.07.2020 00:54 GÜNCELLEME 30.07.2020 00:55
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından "Söke söke, kopara kopara kupayı aldık" dedi.

Kendilerine haksızlık yapıldığını söyleyen Ağaoğlu, "Bu başarı tamamen oyuncuların başarısı, yönetim olarak bizim yaptığımız pek bir şey yok. Trabzon şehrine yakışan, Trabzonspor'un adına yakışan bir mücadeleyi verebilmeleri için biz önlerini açtık. Sezon içinde bir takım sıkıntılar oldu, federasyonun aldığı bir karar var. Onunla alakalı olarak bu akşam konuşmak istemiyorum, yarın veya bayramın 1. gününü konuşma hakkını rezerve olarak tutuyorum." dedi.

Kimseye sempatik gelme çabaları olmadığını belirten başkan, "Trabzonspor haksızlıklara karşı başkaldırının sembolü olmuş bir takım. Camiamızın beklediği bu değildi ama bir şeyden emin olabilir ki bu çocuklar iki tarafta da mücadele etti. Bunu gerçekten hak ettiler, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Lig mücadelesinde, sadece sahada verdiğiniz mücadele yeterli olmuyor. Haksızlıklar, adaletsizlikler ve emeğe saygısızlığın hakim olduğu bir ortam... Bana 350 bin lira ceza geldi, neredeyse bir asgari ücretlinin 20 yıllık maaşını TFF'ye bıraktım. Eminim ki can sıkıyoruz, sempatik gelmiyoruz. Böyle de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 64
  • SENOL.KARAKARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili ..trabzon lilar bir karadenizli olarak hep destekledim trabzonu önce BESIKTAS sonra ..trabzon dedim hep ama unutmayinki yazik oldu sampiyonluk gitti .daha zor gelir boyle sans. insallah seneye BESIKTAS sampiyon olur..olamassak trabzon olsun
    Cevapla
  • 05.Bordohan 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım seni seviyoruz aynen yola devam kıskananlar çatlasın her zaman heryerde bordomavi bayrak dalganacak bu sevda bitmeyecek Almanyadan selamlar Başkanım
    Cevapla
  • SENOL.KARAKARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    utan ya koskaca iş adamisin sampiyon luk kupasi olsaydi anlardim seni ..sanki dunya kupasini kazandin mubarek ..ünala ayip ettin ..sampiyonlugu verdin
    Cevapla
  • 05.Bordohan 3 yıl önce Şikayet Et
    sen beşiktaşla ilgilen trabzon sporumuz için yorum yapma seni ilgilendirmez
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye golden sonra yaptığın kol hareketini gördü. Sen terbiyesiz bir adamsın. Demek ki sahaya dalıp, millete saldırdığın maçta da kabahat sendeydi. Ama sen şimdi "Benim kolum ağrıyordu, doktora göstermek için o hareketi yaptım" diyecek kadar karektersizsin.
    Cevapla
  • 5861 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şımarık ve ciddiyetten uzak bir insan. Trabzon’a yakışmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle