Hüseyin Çimşir'den şampiyonluk yorumu!

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 3-1 yendiği maçın ardından bordo-mavili takımın teknik direktörü Hüseyin Çimşir konuştu.

Hüseyin Çimşir'den şampiyonluk yorumu!
Hüseyin Çimşir'den şampiyonluk yorumu!
GİRİŞ 05.07.2020 23:47 GÜNCELLEME 05.07.2020 23:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 3-1 yendiği maçın ardından bordo-mavili takımın teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklamalarda bulundu.

 

 

"Kazandığımız için elbette mutluyuz"

Galatasaray'ın zorlu bir rakip olduğunun altını çizen Çimşir, "Galip geldiğimiz için bütün oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, sahaya bugün karakter koydular. Geçen hafta Başakşehir karşısında Galatasaray'ın çok iyi oyunu vardı ve biz de buna paralel olarak planlarımızı yaptık. Galatasaraylı oyuncu atıldıktan sonra işimizi biraz daha kolaylaştı, 2. golü bulduktan sonra da daha sakin, daha akılcı oynamamız gerekiyordu ancak kazandığımız için elbette mutluyuz" dedi.

 

 

"Şampiyonluğu son ana kadar kovalayacağız"

Şampiyonluk yarışında Başakşehir ile bire bir kaldıklarını ifade eden Çimşir, "Başakşehir ve biz kaldık gibi görünüyor; kaybedecek bir şey olduğu zaman bunun stresi olabiliyor ve bizim bu stresi yönetebilmemiz gerekiyor. Artık 4 maçımız kaldı ve maç maç gideceğiz, kayıplar olabilir. Biz şehir olarak inatçı bir toplumuz ve camiamızla, şehrimizle bu şampiyonluğu son ana kadar kovalayacağız" dedi.

YORUMLAR 12
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün gs maçı trabzona 10 sene önce 2010-2011 sezonunda olduğu gibi bilerek vermiştir.Bunlarda ahlak,şeref haysiyet bulunmaz
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada Trabzonspora karsi olanlarin cogu, sonradan istanbula gelmis, ve kendini istanbullu goren kisilerdir. birde bununla hava da atarlar. Ama unutmayin istanbula Trabzondan da cok kisi gelmistir, ama onlar istanbulluyum diye hava atmazlar, Trabzonluyum diye gurur duyarlar. Memleketini seven devletini de sever. Baska guzellikler icin memleketini satanlarin kanini iyi bir temizlemesi lazim, o kansiz, capsiz ve ruhu secde etmemis insanlarin Trabzona laf etmesi abesle istigaldir.
    Cevapla
  • BLACK MAMBA 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraya çelme takıldı sivasa da çelme takıldı şimdi sıra ts de onada çelme takacaklar. Başakşehir i şampiyon yapacaklar.
    Cevapla
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    şikayete gidin şampiyon olamassiniz casa uefa fifa hamsi kafalilar..olamiyacaksiniz zaten allahin izniyle başakşehir olur inş..
    Cevapla
  • of61 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi şike ile olacağımıza şerefimizle ikinci oluruz .
    Cevapla
  • türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    basak sehir 5 te 5 yaparsa siz nasil sampiy<on olacaksiniz hamsi beyinliler
    Cevapla
  • İstatistik 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar kovalayacağız demiş bak bakalım 5 te 5 kaç kez yapmış Başakşehir lig boyunca
    Cevapla
  • Afyok 3 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir 4 de 4 yapmadı lazım :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle