Hüseyin Çimşir: Eleştiri olacaksa kendi üzerime alırım

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu.

Hüseyin Çimşir: Eleştiri olacaksa kendi üzerime alırım
Hüseyin Çimşir: Eleştiri olacaksa kendi üzerime alırım
GİRİŞ 22.06.2020 23:57 GÜNCELLEME 23.06.2020 00:05
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Çimşir, "2 kez öne geçtik ama avantajı koruyamadık. Kaybedilmiş 2 puan var. 15 dakika başarılıydık ama ilk yarının sonunda yediğimiz gol oyun planını değiştirdi. 2. yarı pozisyonlar bulduk, golü de bulduk ama hem Çakır'ı, hem de Ömür'ü... Mecburi değişiklikler yapmak zorunda kalıyoruz. Bu değişiklikler bizi etkilemiş olabilir ama ne olursa olsun son 10-15 dakikada öndeki bir takım bunu korumalı, önde topu daha çok tutmamız gerekiyordu. Biz bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bir avantaj kaybettik, bu avantajı tekrar lehimize çevirmeye çalışacağız. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum, bir eleştiri olacaksa kendi üzerime alırım." dedi.

 

 

Şampiyonluk yarışı için görüşü sorulan teknik adam, "Biz Trabzonspor'uz, 2 puan kaybettik diye bu yarışı bırakmayacağız ve son düdüğe kadar mücadeleyi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 18
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    istifa et git hiç oyunu okuyamayan hoca hiç bir teknik özelliğin yok elinde süper ligin en iyi kadrosu var
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Deli etme adamı Hüseyin hoca.Ekuban'ı forvete çekip,Sörloth'u oyundan alarak orta sahaya birini alabilirdin.A.ömür'ü oyunda tutmalıydın.Campi'yi niye çıkardın.iranlı topcu onunda dengesini bozdu.Da Costa'yı oyuna alman yeterliydi.Biz mi ögretcez sana bunları.
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneş, ünal karaman ve sen. üçünüzde aynı sistemin ger yaslanma ve skoru koruma sistemi adamısınız. ve koruyamazsınız.Trabzon savunma yapmaz. Hücum yapar. Bunu anladığınız gün olacak.
    Cevapla
  • 4670 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim yahu Ünal Karaman'ın kazandıklarını yiyor
    Cevapla
  • Tsl 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ham hocaylan olmaz bu is. Hüseyin cok toy.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle