Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci

6 aylık sakatlığın ardından tam hazır olmadan oynamak zorunda kalan Abdülkadir Ömür, lige verilen arada tüm eksiklerini kapattı. Trabzonspor'un genç yıldızı, kalan 8 haftada takımın en önemli şampiyonluk kozu olacak.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sevinci
GİRİŞ 11.06.2020 10:18 GÜNCELLEME 11.06.2020 10:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ağustos ayındaki AEK maçında dizinden sakatlanan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalan Abdülkadir Ömür'e, lige verilen 3 aylık ara çok iyi geldi. Dizinden geçirdiği ameliyat sonrası tedavi süreci bittikten sonra formasına kavuşan genç yıldız, tam olarak maç eksiğini kapatamadan oynamaya başlamıştı.

Bu nedenle zaman zaman fiziksel olarak sıkıntılar çeken Abdülkadir, pandemi nedeniyle yaşanan süreçte kendini tamamen toparladı. Ekstra çalışmalar yapıp güçlenen, idmanlarda fırtına gibi esen Bordo- Mavili takımın önemli ismi, kalan 8 haftayı sabırsızlıkla bekliyor.

 

 

İlk 11'de olacak

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Hüseyin Çimşir'in çok güvendiği Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda en büyük kozlarından biri olacak. Bir sürpriz yaşanmazsa, 20 yaşındaki yıldız Göztepe karşılaşmasında ilk 11'de görev yapacak.

 

 

YORUMLAR 4
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray lobilerle, kobilerle, entrikalarla, hakemlerle, şampiyon olur bundan şüphem yok. Bu takımdan saydığım vasıfları çıkarın en fazla 10-11 şampiyonluğu kalır. 3-4 fb ye -5-6 bjk a bir tanede başakşehir sk yazılır.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın altında ezilmissin yazık olmuş gençline gidişatını iyi görmüyorum
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    bosuna ugrasmayin trabzon sampoyon olamaz.
    Cevapla
  • sekizinci kuşatma 3 yıl önce Şikayet Et
    parçala evlat. Harami saltanatı ancak senin gibi öz evlatlar ile yıkılacak.
    Cevapla