Ağaoğlu: Devlete hadsizlik yapmadık!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Liglerin oynanmamasını isteyen 4 kulüpten birinin Trabzonspor olduğuna dair bir algı oluşturanlar var." dedi.

Ağaoğlu: Devlete hadsizlik yapmadık!
Ağaoğlu: Devlete hadsizlik yapmadık!
GİRİŞ 06.05.2020 18:06 GÜNCELLEME 06.05.2020 18:06
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in, Liglerin 12-13-14 Haziran haftasında başlayacağı açıklaması üzerine açıklama yaptı.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları;

"Devlete akıl verme haddsizliğinde bulunmadık"

"Liglerin oynanmamasını isteyen 4 kulüpten birinin Trabzonspor olduğuna dair bir algı oluşturanlar var. Devletin vereceği karar ne olursa olsun, Trabzonspor buna uyacaktır. Biz Trabzonspor olarak baştan beri hiçbir dönüş belirtmedik. Lig bu şekilde tescil edilsin diye bir ifade de kullanabilirdik. Devlete akıl vermek gibi haddsizliğin içinde olmadı Trabzonspor. Tarihi boyunca da olmamıştır."

"Devletin kararı neyse ona uyacağız"

Bizim başımız nereye gittiyse, ayaklarımız da oraya gitti. Hiç oynama olmadı. Devletin kararı neyse ona uyacağız. Liglere Kesinlikle başlayacağız diye yorumlamıyorum bu kararı. Çok açık olan konu var. Bir kişi pozitif çıkarsa o takım maç oynayamaz. TFF 10 senaryom var diyorsa, bir futbolcuda pozitif çıkması durumunda nasıl devam edileceğini açıkça ortaya koymalıdır.

"Biz futbolu ciddiye alan bir kulübüz"

"Beyinlerin ürettiği senaryolar bunlar. Gün gelir bu insanlar, senaryo yazanalar kendi senaryolarında figuran olarak oynamaya mahkum kalırlar. Biz futbolu ciddiye alan bir kulübüz. Başarıya odaklanan, ne pahasına olursa olsun şampiyon olalım gibi düşünce yapısında olmadık, olmayacağız da. Antrenmanlara başladık. Ülkede her şey yolunda giderse, açıkta kalan konulara tatmin edici cevaplar verilirse, Trabzonspor o maçlara hazır olacak şekilde çalışmalarına devam edecektir. Hocanın ifadesinden anladığım kadarıyla pazartesiden itibaren çift idmanla devam edeceğiz."

YORUMLAR 33
  • Osman urlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Türk futbolunu 10 yıldır karıştırdığı İzgi yetmediği. Her konuda FB yeter ulan.
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın be ahkam kesmeyi. 3 büyükler berbat bir sezon geçirdi. Sivas ve trabzon başa güreşti. Sivas 1 ayda ligi kaybetti ama trabzon hala lider ve asılıyor. 3 büyüklerden birisi lider olsaydı nihat özdemir bu ligi oynatamazdı. O nedenle trabzona laf atmayın. Kapayın çenenizi.
    Cevapla
  • dr mazlum 3 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    şahsen trabzonspora olan tüm sempatimi kaybettim artık... trabzonlu değilim... sırf anadolu takımı olduğu için trabzonsporun apayrı bir yeri vardı gönlümde ama yazık ettiler sevgimize saygımıza....
    Cevapla
  • İsmail çabuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptı sana Trabzonspor ki bu kadar kırıldın?
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon spor taraftarının sempati gibi bi derdi yok tur tek derdi Trabzondur sen zaten olamamışsın taraftar taraf olmuşsun doğru söyleyen 9 koyden kovulurmuş başkan ne demiş sanki doğru dan başka sizin hala ne kuyruk acınız var onu anlayamadım
    Cevapla
  • aliyar 3 yıl önce Şikayet Et
    niye?
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz bize yeteriz koçum esen uzakdur
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsız olduğun konu nedir Bilader hangisi battı sana bu açıklamada absürt olan ne? Yoksa sen sahtemi seviyorsun
    Cevapla
  • İso 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık öncelik. Yemişim sporunu. Sen sevme Orhan. Herkesin kalbinde olmaz o sevgi.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    3 kulup belli kume dusme potasindaki kulupler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle