Trabzon basını: Bu MHK tam karantinalık

Trabzon’da yerel gazeteler, özellikle son dönemde Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarında hakemlerin sonuca etki edecek ciddi hatalar yaptığı gerekçesiyle Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) güvenirliğini tartışıyor.

Trabzon basını: Bu MHK tam karantinalık
Trabzon basını: Bu MHK tam karantinalık
GİRİŞ 16.03.2020 11:16 GÜNCELLEME 16.03.2020 11:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, 26’ncı hafta mücadelesinde sahasında oynadığı maçta, yarıştaki en ciddi rakiplerinden Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak önemli bir fırsat kaçırırken, yerel gazeteler bu karşılaşmada hakemlerin sonuca etki edecek ciddi hatalar yaptıklarını öne sürerek, MHK’nın güvenirliğini sorgulamaya başladı.

 

 

YEREL GAZETELER: TÜRK FUTBOLUNUN İÇERİSİNE YUVALANAN BU VİRÜSLERİ TEMİZLEMEK ŞART OLDU

Dün oynanan Medipol Başakşehir maçının ardından MHK ve hakemlere sert tepki gösteren yerel gazeteler, “Türk futbolunun içerisine yuvalanan bu virüsleri temizlemek şart oldu” yorumlarını yaptı. Sonnokta gazetesi, “Bu MHK tam karantinalık”, “Türk futbolunun içerisine yuvalanan bu virüsleri temizlemek şart oldu”; Günebakış gazetesi, “Gümüşdağ’ın hakemleri!”, “Trabzonspor’a Halis Özkahya’nın ardından bir darbe de Fırat Aydınus’tan geldi”; Taka gazetesi, “Adınız da VAR’ınız da batsın!”, “Trabzonspor’un geçen hafta nizami golü verilmedi. Bu hafta da net penaltısı es geçildi. Fırat Aydınus ile Mete Kalkavan aldıkları talimatları yerine getirdi”; Karadeniz gazetesi, “Ne Fırat ne Drakula Mete bizi bu yoldan döndüremeyecek”, “Şampiyonluk yolunda önemli 2 puan bıraktık ancak avantaj yine bizde”; Kuzey Ekspres gazetesi, “Trabzonspor fırsat tepti”, “Sessiz tribünler önünde 1 puana razı olduk” başlıklarını kullandı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • Malatya44 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fırat aydınus ilk yarıdaki göztepe maçında şörlota yapılan penaltıyı da çalmamıştı yani sadece fırat aydınus Trabzonsporun toplamda en az 3 puanını gasp etmiş oluyor
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe macindan sonra iyi oynarsam hakemi de yenersin diyenler aglamaya baslamis iyi oluyo size bizle sizi kirdirdilar gs tek basina kaldi
    Cevapla
  • burhan ok 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi oynayacaksin hakemi de yenecektiniz ne oldu uşaklar sancilanmaya basladinizmi fatiha sizi ortaya emaneten oturtu
    Cevapla
  • HADSUN 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın TS başkanı Ali Koç hakemler den şikayet ettiğinde ağlama diyiyordu.Bu hataların bir kaçı TS maçında oldu. Şimdi sen ağlama kardeşim ağlama öyle bariz hatalarda yok TS maçlarında.
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke fener macındada konuşaydın agaoglu vedat ın nizami golünü yediler o zaman niye konuşmadın
    Cevapla
  • Niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke ndiayenin attığı golüde görseydiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle