İşte Trabzonspor'un görüştüğü isim!

Transfer çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer'in, Caen ile sözleşmesi sona eren Damien Da Silva ile görüştüğü ve pazarlıkların olumlu ilerlediği öğrenildi.

İşte Trabzonspor'un görüştüğü isim!
İşte Trabzonspor'un görüştüğü isim!
GİRİŞ 30.05.2018 10:19 GÜNCELLEME 30.05.2018 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Yurt içinden Numan Çürüksu, Umar Aminu, Serdar Gürler, Tayyib Talha Sanuç ve Enes İlkin'i hedef olarak belirleyen Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, yurt dışında da oyuncu takip etmeye devam ediyor.

Durica, Hubocan ve Uğur'un takımdan ayrılması sonrasında stoper arayışlarına hız veren Fırtına, Fransız ekibi Caen ile sözleşmesi sona eren Damien Da Silva ile görüşmelere başladı.

30 yaşındaki Fransız stoper ile yapılan pazarlıkların olumlu ilerlediği öğrenilirken, son kararı teknik direktör verecek. Da Silva ile Bordeaux ve Saint Etienne'in de ilgilendiği kaydedildi

YORUMLAR 1
  • kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    alt yapıdan cıkar bosuna para vermeyin otuz yasında bu sene sanki şampiyonluga oynamicaz biz öz trabzonlu istiyoruz ellibin e yıllık ücrete oynayacak alt yapıdan bi dünya futbolcu var bu adamdan daha iyi şans verilen adamların biri yüzünüzü kara cıkardımı yok daha ne bu güvensizlik anlamıyorum daha yusufu da abdülkadiride cebinden cıkaracak forvet degil orta sahada degil ama defans dörtlüsünün tamamını alt yapıdan cıkar
    Cevapla