Büyüka açıkladı! İki yıldıza devler talip!

Trabzonspor'un parlayan genç yıldız adayları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e Avrupa kulüplerinin ilgisi ciddileşiyor.

Büyüka açıkladı! İki yıldıza devler talip!
Büyüka açıkladı! İki yıldıza devler talip!
GİRİŞ 03.10.2017 09:47 GÜNCELLEME 03.10.2017 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, beIN Sports'taki beIN Final programında, Trabzonspor'un gelecek umutları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı isteyen takımları açıkladı.

Büyüka, kulüpten bilgi aldıklarını belirtirken; "Kulüpten onaylı; Monaco, Yusuf'u, Benfica Abdülkadir'i takip ediyormuş" ifadelerini kullandı.

YUSUF VE ABDÜLKADİR PARILDIYOR

Trabzonspor ile 2022 yılına dek kontratı bulunan Yusuf'a; daha önce Sevilla ve Dortmund'un da talip olduğu iddia edilmişti. Yusuf geçen sezon patlama yaparken, bu yıl da Trabzonspor formasıyla çıktığı 7 maçta 2 asist yaptı. Genç yıldız ayrıca Lucescu'nun açıkladığı Milli takımda da yer buldu.

Beşiktaş ile oynadıkları maçta bir kez daha kendisine hayran bırakan Abdülkadir Ömür de, Avrupa'nın devlerinin takibinde. Bayern Münih'in de 18 yaşındaki yetenek, bu sezon 5 maçta 286 dakika şans buldu ve 2 asist yaptı.

ABDÜLKADİR BEŞİKTAŞ MAÇINDA NE YAPTI?

Asist 1
Şut 2
İsabetli Şut 1
Pas 32
Topla Buluşma 47

ABDÜLKADİR'İN PERFORMANS TABLOSU

U21 Ligi: 18 Maç 7 Gol
U19 Ligi: 5 Maç 1 Gol
U17 Ligi: 21 Maç 4 Gol
U16 Ligi: 17 Maç 13 Gol
U15 Ligi: 22 Maç 7 Gol
U14 Ligi: 37 Maç 16 Gol

YORUMLAR 4
  • bordo mavi 6 yıl önce Şikayet Et
    En az iki uc yil bizde kalmali, gelisimlerini tamamlayip hazir bir sekilde gitmeliler. Zaten o zaman bu ulkenin satis rekorlarini kirip hayal edemeyicegimiz rakamlara giderler.
    Cevapla
  • Çorum Trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu şansal denen herif Türkiyedeki futbolun üst akıl elemanlarından biridir. Trabzonspor hakkında ise asla güzel rüya görmez. Trabzonu sürekli engeller. Bakın zaten iyi genç oyuncuları da göndertme derdinde
    Cevapla
  • hee he satın 6 yıl önce Şikayet Et
    fatihi gökdenizi ve burak selçuğu kaçırdık sonra avucumuzu yaladık 6-7 yıl.. spor medyasının gazına gelip kimseyi satmayın. neymiş avrupada oynayacakmış. trabzona ne ? verecekleri paraya yusuf ve abdulkadirden iyisi alınsa avrupalı gider onu alır zaten. avrupaya gidenlerin yüzde 80 i fiyasko. aha cengiz ünder, yedekten çıkamıyor, salih uçan bitti.. trabzonun oyuncu satmaya değil elinde tutup başarılar kazanmaya ihtiyacı var. biz al-satçı küçük kulüp değiliz.medyaya bakmayın.
    Cevapla
  • Eren 6 yıl önce Şikayet Et
    TS bunları elinde tutacak ki şampiyon olsun, gökdenizle fatihi satmasaydı 2007-2011 arasını kapatmıştı..!
    Cevapla