Trabzonspor'a büyük şok! Ekici elden gidiyor

Trabzon, Mehmet Ekici'yi kaybetme teklikesiyle karşı karşıya! Kuban Krasnodar, 11 milyon Euro'ya transferi bitirmek için düğmeye bastı.

Trabzonspor'a büyük şok! Ekici elden gidiyor
Trabzonspor'a büyük şok! Ekici elden gidiyor
GİRİŞ 14.03.2015 10:35 GÜNCELLEME 14.03.2015 11:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu futbol ve attığı frikik golleriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başaran Mehmet Ekici, şimdiden birçok Avrupa devini peşine taktı. Sözleşmesinde 11 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi bulunan 24 yaşındaki orta sahanın, bir süredir Rusya’nın zengin kulüplerinden Kuban Krasnodar tarafından takip edildiği ortaya çıktı.

Sürekli takip halindeler

Werder Bremen’den transfer edilen ve bu sezon çıktığı 33 maçta 10 gol, 11 asistlik performansla kariyerinin zirvesine çıkan Mehmet Ekici’yi, sezon başından bu yana takip eden Rus ekibi, Trabzonspor’un Süper Lig’de oynadığı 2 maça scout ekibi göndererek yıldız oyuncu hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlattı. Ekici hakkında oluşturulan raporun, Kuban Krasnodar’ı çalıştıran Belaruslu antrenör Leonid Kuchuk’u fazlasıyla tatmin ettiği kaydedilirken, birkaç sezondur duran top sıkıntısı yaşayan Rus temsilcisinin sezon sonunda Bordo-Mavili takımın kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi. 

11 milyon Euro’ya serbest!

Trabzonspor, bu sezon takımı şaha kaldıran yıldız oyuncuyu kaptırmamak adına şimdiden harekete geçti. Daha önce Burak, Selçuk, Egemen gibi yıldızlarını serbest kalma maddeleri sebebiyle elinden kaçıran Fırtına, Ekici’nin 11 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini 25 milyon Euro’ya çekmek için çalışmalara başladı. Daha önce yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için harekete geçen yöneticiler, Ekici’nin sözleşmesinde değişiklik yaparak, takımdan kolay bir şekilde gitmesini engellemeyi düşünüyor.      

YORUMLAR 7
  • dursun 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize her yer Trabzon..
    Cevapla
  • Emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon sporluların bırlik ve beraberlik içinde kenetlenip Takımımıza destek vermeliyiz
    Cevapla
  • amasyali 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer seneye şampiyonluğa oynamak istiyorsak Mehmet ekici kalmalı. ve bunun gibi iki üç tane daha kaliteli futbolcu almalıyız. Say'ın haciosmanoğluna duyulur
    Cevapla
  • Ahmet Kır 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekici göndermeyi bırakın, birkaç Ekici daha bulmaya çalışın. Büyük kulüp olmak istiyorsanız...
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuban Krasnodar avrupa devimi şimdi ?? saçma sapan haber yapıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle