Hataysporlu Rayane Aabid, bağış kampanyası başlattı

Hatayspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Rayane Aabid, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen deprem nedeniyle bağış kampanyası başlattı.

Hataysporlu Rayane Aabid, bağış kampanyası başlattı
Hataysporlu Rayane Aabid, bağış kampanyası başlattı
GİRİŞ 08.02.2023 19:56 GÜNCELLEME 08.02.2023 19:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatayspor'un Fas asıllı Fransız futbolcusu Rayane Aabid, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen deprem nedeniyle bağış kampanyası başlattı.

31 yaşındaki deneyimli futbolcu, kampanyayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Aabid'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Selamın aleyküm. Sosyal ağlarda kendimi ifade etmeye alışkın değilim ama durum endişe verici. Bu bağlantıyı Hatay'da bıraktığım tüm insanlar, her şeyini kaybettiğini gördüğüm ve hiçbir şeyi kalmayan tüm insanlar için kendim oluşturdum. Lütfen, durum felaket. Yaşadığım insanların bize her zamankinden daha çok ihtiyaçları var. Hiçbir şeyleri kalmadı. Yardıma gelmeliyiz. Kendilerini yeniden inşa etmeleri için ihtiyaç duydukları şeyleri sağlamaları ve her şeyden önce kendilerini beslemeleri, örtünmeleri ve kendilerine bakmaları gerekli. Maddi yardımlarınız onlara çok yardımcı olacak ama dualarınızda lütfen onları unutmayın, onlar için dua edin, hiçbir şeyleri kalmadı, her şeylerini kaybettiler, yardım edilmeleri gerekiyor, herkese tüm kalbimle teşekkür ederim."

31 yaşındaki futbolcunun yardım kampanyasında şu ana kadar 10.866 Euro toplandı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tesekkurler
    Cevapla