Hatayspor'da 3 isim enkaz altında kaldı!

Hatayspor’da futbolcular Christian Atsu, sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'nin enkaz altında kaldığı öğrenildi.

GİRİŞ 06.02.2023 14:59 GÜNCELLEME 07.02.2023 09:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde acı bilanço korkutmaya devam ederken; spor camiasında endişeli bekleyiş sürüyor. 


Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım ve Kerim Alıcı'dan iyi haber

Teknik direktör Volkan Demirel'in de yardım çağrısında bulunduğu Hatayspor'da sevindirici haberler gelmeye devam ederken; 4 isim ile kontakt kurulamadı. Teknik heyetten iki isim enkazdan sağ olarak kurtulduğu bildirildi. Futbolculardan Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı, Bertuğ Yıldırım'ın ve Kerim Alıcı'nın da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


3 isme ulaşılamıyor

Futbolcular Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'ye ise henüz ulaşılamadı.

Murat Bel ve ailesi kurtarıldı

Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, enkazdan sağ bir şekilde çıkarıldı. Bel ve ailesinin durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Hatayspor’da daha önce de teknik heyetten iki ismin yanı sıra futbolculardan Burak Öksüz, enkazdan sağ olarak kurtulmuş; futbolculardan Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım ise durumlarının iyi olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı.



Kasımpaşa kafilesinin durumu iyi

Kasımpaşa kafilesi Hatayspor maçı sonrası Hatay’da kalmıştı. Kaldıkları otelde depreme yakalandılar. Ancak tüm kafilenin durumu iyi. Bugün özel uçakla İstanbul’a dönecekler.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    bir bina yıkıldığında onu yapan müteahhit ve ilgili mühendislere (belediyedekilerde dahil) ömür boyu hapis cezası (varsa idam) getirilmediği sürece daha çok ağıtlar yakarız. Allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inşaÂllah ...
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun
    Cevapla
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun, ya Rab yardım et aciz kullarına
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
    Cevapla