Başakşehir Adnan Januzaj için Sevilla ile anlaştı

Devre arası transfer döneminin hızlı takımlarından olan Süper Lig ekibi Başakşehir, yıldız bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

Başakşehir Adnan Januzaj için Sevilla ile anlaştı
Başakşehir Adnan Januzaj için Sevilla ile anlaştı
GİRİŞ 02.02.2023 17:50 GÜNCELLEME 02.02.2023 17:53

Devre arası transfer döneminde yaptığı transferler ile dikkat çeken Başakşehir, İspanya La Liga'dan yıldız bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Aston Villa'dan kiralanan kanat oyuncusu Bertrand Traore'nin Premier Lig'e geri dönmesi üzerine transfer çalışmalarına ağrılık veren İstanbul ekibi, Manchester United'la vitrine çıktığı dönem Avrupa futbolunun en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Adnan Januzaj'ı renklerine bağlıyor.

Sevilla ile anlaşma tamam

Turuncu-lacivertliler, masaya oturduğu 27 yaşındaki oyuncunun kiralık transferi için Sevilla ile anlaşmaya vardı.

Başakşehir ve Sevilla arasında yapılan anlaşma gereği Belçikalı futbolcu, sezon sonuna kadar İstanbul temsilcisinde forma giyecek. Adnan Januzaj'ın, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçmesi ve daha sonra Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.