Başakşehir ve Fenerbahçe, Roma'dan Karsdorp için karşı karşıya!

İtalya basını Roma’dan ayrılması gündemde olan Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp için Süper Lig'den Başakşehir ve Fenerbahçe'nin devreye girdiğini iddia etti.

Başakşehir ve Fenerbahçe, Roma'dan Karsdorp için karşı karşıya!
Başakşehir ve Fenerbahçe, Roma'dan Karsdorp için karşı karşıya!
GİRİŞ 29.11.2022 10:27 GÜNCELLEME 30.11.2022 00:46

İtalya Serie A'da 15 hafta sonunda topladığı 27 puanla 7. sırada yer alan Roma'da Teknik Direktör Jose Mourinho, performasından memnun olmadığı Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp'un biletini kesti.

Ligin 14. haftasında Roma, deplasmanda karşılaştığı Sassuolo’ya 85. dakikada gelen gol sonucunda 1-0 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında ateş püsküren Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, yaptığı değerlendirmede sağ bek Karsdorp'un oyununu eleştirdi ve Hollandalı oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılacağını ima etti.



Başakşehir ve Fenerbahçe devreye girdi

İtalya basınında yer alan haberde Türkiye’den iki takımın 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği ifade edildi.

Corriere dello Sport’un haberine göre, Süper Lig'den Başakşehir ve Fenerbahçe, oyuncuyla ciddi şekilde ilgileniyor. Hollandalı oyuncunun sözleşmesini feshetmesini bekleyen Başakşehir ve Fenerbahçe, oyuncunun kulübü ile bağlarını koparması durumunda harekete geçip transferi bitirmek istiyor.

Roma bedelsiz göndermek istemiyor

Roma, 2017’de 16 milyon Euro bonservis ödediği Karsdorp’u bedelsiz göndermek istemiyor. Çizme ekibi, 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle takımdan gönderme amacında.

Hollandalı sağ bek, bu sezon Serie A’da 9 maçta toplam 549 dakika süre alırken UEFA Avrupa Ligi’nde de 2 maçta toplam 135 dakika sahada kaldı. 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.