İstanbulspor'dan derbide müthiş geri dönüş!

Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında İstanbulspor geriye düştüğü maçta deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti.

İstanbulspor'dan derbide müthiş geri dönüş!
İstanbulspor'dan derbide müthiş geri dönüş!
GİRİŞ 03.10.2022 22:00 GÜNCELLEME 03.10.2022 22:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in sekizinci hafta mücadelesinde İstanbulspor deplasmanda Fatih Karagümrük'le karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-1'lik sonuçla kazandı. 



İstanbulspor'a galibiyeti getiren goller 69'da Eduart Rroca ve 74'de Jetmir Topalli'den geldi. Fatih Karagümrük'ün tek sayısını ise 37'de Mbaye Diagne kaydetti.


Bu sonucun ardından İstanbulspor puanını 8'e yükseltirken Fatih Karagümrük 6 puanda kaldı.

İstanbulspor, gelecek hafta sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Fatih Karagümrük ise deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak.



Pirlo’dan 3 değişiklik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İstanbulspor karşısına son oynadıkları Medipol Başakşehir maçının 11’ine göre kadroda 3 değişiklik ile sahaya çıktı. İtalyan teknik adam; Rayyan Baniya, Otabek Shukurov ve Fabio Borini’nin yerine Biraschi, Caulker ve Ebrima Colley’i 11’de sahaya sürdü.




VavaCars Fatih Karagümrük: 1 - İstanbulspor: 2

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ali Şansalan, Özgür Ertem, Yusuf Bozdoğan

VavaCars Fatih Karagümrük: Viviano, Salih Dursun (Dk. 73 Levent Mercan), Biraschi, Caulker, Caner Erkin, Jimmy Durmaz (Dk. 78 Burak Kapacak), Dresevic, Ozdoev, Kouassi (Dk. 78 Borini), Colley (Dk. 61 Kerim Frei), Diagne

İstanbulspor: Jensen, Okan Erdoğan, Mehremic, Duhan Aksu, Oğuzhan Berber, Melih Kabasakal (Dk. 46 Rroca), Muammer Sarıkaya, Ali Yaşar (Dk. 46 Mehmet Yeşil), Topalli (Dk. 84 Cajic), Emir Kaan Gültekin (Dk. 72 Ethemi), Guri (Dk. 46 İbrahim Yılmaz)

Goller: Dk. 37 Diagne (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 69 Rroca, Dk. 74 Topalli (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+3 Emir Kaan Gültekin, Dk. 89 Rroca (İstanbulspor), Dk. 84 Viviano, Dk. 89 Diagne (VavaCars Fatih Karagümrük)

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş ünlü "ameliyatçı" Pirlo da olsan iyi futbolcudan illa iyi T.D. olur diye bir istatistik yokmuş. Ayrıca sevmesem de "taktik tahtasında belli yerleredaireler çizip karalıyor" diyerek hafifsediğin imPARAtor bu ligde sayısız başarı elde etmiştir. Şimdi sana son söz burası ne İtalya, ne MLS ye benzer burası TÜRKİYE.
    Cevapla
  • esedullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray diagneyi boşuna verdi. Bu sene seferoviçten çok daha iyi oynardı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Real madridin teknik direktörlüğüne teknik traktör getirsen de dünyanın en büyüğü olur. Küçük takımların başına jose morinho, johan cruyf'u getirsen de kurtaramaz. Çünkü biri küçük esnaf diğeri hiper market
    Cevapla