Volkan Demirel: Bugün tek amacımız kazanmaktı

Sivasspor deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrılan Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel, "Bugün tek amacımız kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Volkan Demirel: Bugün tek amacımız kazanmaktı
Volkan Demirel: Bugün tek amacımız kazanmaktı
GİRİŞ 02.10.2022 17:26 GÜNCELLEME 02.10.2022 18:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Demirel, “Kazanmamız gereken bir maçtı 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmayı bildik. Maçı 3’e bölebiliriz. İlk yarıdan itibaren 10 kişilik oyundu. Ama bunları hiç konuşmak istemiyorum. Bugün tek amacımız kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kayseri38 1 yıl önce Şikayet Et
    Komşu olarak sivasın şu düştügü duruma üzülüyom bi kan degişikligi şart artık...
    Cevapla