Trabzonspor Kayseri'de geriden gelip kazandı!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor Kayseri'de geriden gelip kazandı!
Trabzonspor Kayseri'de geriden gelip kazandı!
GİRİŞ 01.10.2022 19:03 GÜNCELLEME 02.10.2022 00:30
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Kayserispor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı. 

Kayserispor, 24. dakikada Gavranovic'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tammaladı. İkinci yarıda açılan Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 78. dakikada penaltıdan Bakasetas ve 83. dakikada Umut Bozok kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 16'ya yükseltirken Kayserispor, 12 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Kayserispor deplasmanda Ümraniyespor'a konuk olacak. Trabzonspor ise sahasında Kasımpaşa'yla karşılaşacak.



Kayserispor: 1 - Trabzonspor: 2

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Ümit Öztürk, Kemal Yılmaz, Ata Yıldırım

Kayserispor: Bilal Beyazıt, Onur Bulut, Seyedmajid Hosseini, Kolovetsios, Lionel Carole, Campanharo (Dk. 87 Mustafa Pektemek), Cardoso (Dk. 88 Emrah Başsan), Ramazan Civelek (Dk. 68 Gökhan Sazdağı), Mensah (Dk. 88 Bertolacci), Mame Thiam, Gavranovic (Dk. 68 İlhan Parlak)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Hugo (Dk. 65 Yusuf Yazıcı), Bartra, Eren Elmalı, Siopis (Dk. 65 Densvil), Hamsik (Dk. 72 Umut Bozok), Bakasetas (Dk.88 Doğucan Haspolat), Abdülkadir Ömür (Dk. 65 Bardhi), Trezeguet, Gomez

Goller: Dk. 25 Gavranovic (Kayserispor), Dk. 77 Bakasetas (Penaltı) (Trabzonspor), Dk. 83 Umut Bozok (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Trezeguet, Dk. 90+1 Bartra, Dk. 90+3 Gomez, 90+3 Eren Elmalı (Trabzonspor), Dk. 55 Gavranovic, Dk. 77 Onur Bulut, Dk. 90+4 Kolovetsios (Yukatel Kayserispor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 163
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    MHK ve Var hakemleri sayesinde bu kaçıncı puan oldu.. Yazıklar olsun böyle hakem tayfasına. Kul hakkıyla Hakkın huzuruna nasıl çıkacaklar?
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler Trabzonu Galip getirdi.net
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene de sampiyon Ts, Gs ve Fb bu kadar transfer yapmak yerine Ts gibi federasyonu transfer edeceklerdi. Ortada cok net strateji hatasi var :)
    Cevapla
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Zornanınca penaltı devreye giriyor
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem bu penaltiyla trabzon sporla 4 yil sonra barisdi Hani su Galatasaray macinda varin dahi penalti dedigi mac ginede hakem in vermedigi macin ardindan 4 yil sonra uyduruk penaltiyla ne güzelde barisdilar. Yazik bu anadolu takimlarina
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle