Kayserispor, Trabzonspor'u devirmek istiyor!

Kayserispor, Süper Lig'de son 7 sezondur Trabzonspor'u sahasında mağlup edemiyor. Sarı kırmızılılar, bu kez 3 puanı almak istiyor.

Kayserispor, Trabzonspor'u devirmek istiyor!
Kayserispor, Trabzonspor'u devirmek istiyor!
GİRİŞ 28.09.2022 10:01 GÜNCELLEME 28.09.2022 10:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Karadeniz ekibi ile sahasında oynadığı son 7 Süper Lig maçında galip gelemeyen sarı kırmızılılar, Cumartesi günü oynanacak maçta bu kez kazanan taraf olmayı amaçlıyor.

Süper Lig'e yükseldiği son sezon olan 2015-2016 sezonundan bu yana Trabzonspor ile sahasında 7 lig maçı oynayan Kayserispor, 2 kez golsüz berabere kalırken 5 kez de mağlup oldu. Kayserispor, son 7 maçta Trabzonspor'a sadece 2 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü.

Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde çalışan Yukatel Kayserispor, Cumartesi günü Kadir Has'ta Trabzonspor ile oynanacağı lig maçında kazanıp yıllar sonra 3 puanı hanesine yazdırmayı planlıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • hakko 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Ronaldo geçer ve messi bür daha yakalayamaz
    Cevapla
  • bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanında ronaldo gol sayında önde iken kıyas yapıyorlardı ama messi 2 yaş daha gençti o iki sene ileride öne geçirir demiştim.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldoyu gömen haberleri genelde Filistinlilere desteği sebebiyle İsrail organize ediyor. Penaltısız diye bir tabir mi var. En çok gol atan kim ona bakmak lazım
    Cevapla