Süper Lig'e Adana Demirspor damgası!

Transfer döneminde şov yapan Adana Demirspor, ligin ilk bölümüne de müthiş başladı. Topladığı 16 puanla milli araya lider olarak giren Mavi Şimşekler’in hocası Montella, “Bizim için her şey yeni başlıyor” dedi.

Süper Lig'e Adana Demirspor damgası!
Süper Lig'e Adana Demirspor damgası!
GİRİŞ 20.09.2022 10:45 GÜNCELLEME 20.09.2022 10:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba, Ndiaye, Gulbrandsen ve diğerleri... Yaz transfer döneminde çok önemli oyuncuları kadrosuna katan Adana Demirspor, ligde rüzgar gibi esiyor. Mavi Şimşekler, oynadığı 7 maçta 5 galibiyet alırken, topladığı 16 puanla milli araya zirvede girdi. Averajla Galatasaray ’ın önünde bulunan lider, oynadığı pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Son olarak Antalyaspor’u 3-0’lık skorla geçen Güney ekibi, bu sezon evinde çıktığı 3 maçın 3’ünde de galip geldi. İlk 7 haftalık performanslarını değerlendiren teknik direktör Vincenzo Montella, “Ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Lig bizim için yeni başlıyor. Zor mücadeleler başlayacak. Zihinsel anlamda hazır olmalıyız” dedi.

Galatasaray’la oynayacaklar

İtalyan hoca şöyle devam etti: “Milli aradan sonra Galatasaray’a karşı oynayacağımız için mutluyum. Bu şekilde ayaklarımız yere basmaya devam edecek ve istediğimiz gibi karakterimizi sahaya yansıtacağız. Özellikle yeni transferlerimizin uyumu için bu ara bizim için önemli”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • bir kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Adanademirspor ligin yeni rengi. güzel futbol oynuyorlar. Ben GS taraftarıyım ama geçen seneden beri Adanademirsporu hatayı ve antepi takip ediyorum 3 de güzel oynuyor.ama bu yıl hatay kötü
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi kerede tebrik edin be kardesim hep tas hep tas
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantepte gol yemeden liderdi :)
    Cevapla