Trabzonspor 90+8'de güldü! Müthiş geri dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti.

Trabzonspor 90+8'de güldü! Müthiş geri dönüş
Trabzonspor 90+8'de güldü! Müthiş geri dönüş
GİRİŞ 18.09.2022 19:09 GÜNCELLEME 18.09.2022 19:25
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Gaziantep FK, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Müsabakayı Trabzonspor 3-2 kazandı.

Maça hızlı başlayan Gaziantep FK, 2. dakikada Alexandru Maxim ve 10. dakikada Lazar Markovic'in golleriyle 2-0 öne geçti. Çabuk toparlanan Trabzonspor, 14. dakikada Trezeguet ve 42. dakikada Bakasetas'ın penaltıdan kaydettiği gollerle eşitliği yakaladı: 2-2. İlk yarı 2-2 sona erdi.

Trabzonspor 90+8. dakikada Bartra'nın kaydettiği golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor bu sonuçla puanını 13'e çıkardı. Gaziantep FK ise 11 puanda kaldı.

Trabzonspor milli arada deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak. Gaziantep FK ise Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Trabzonspor: 3 - Gaziantep FK: 2

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Mete Kalkavan, Mustafa Emre Eyisoy, Mustafa Sarvanlar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen (Dk. 79 Denswil), Hugo, Bartra, Eren Elmalı, Siopis (Dk. 72 Gomez), Hamsik (Dk. 79 Gbamin), Bakasetas, Trezeguet, Djaniny (Dk. 31 Bardhi), Umut Bozok (Dk. 72 Abdülkadir Ömür)

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Kitsiou, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Hanousek (Dk. 70 İbrahim Pehlivan), Markovic (Dk. 58 Mustafa Eskihellaç), Jevtovic, Sagal (Dk. 70 Veliu), Furkan Soyalp, Maxim (Dk. 89 Merkel), Figueiredo (Dk. 46 Pekhart)

Goller: Dk. 2 Maxim, Dk. 10 Markovic (Gaziantep FK), Dk. 14 Trezeguet, Dk. 42 Bakasetas (penaltıdan), Dk. 90+8 Bartra (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 77 Halil İbrahim Pehlivan, Dk. 90+9 Günay Güvenç, Dk. 90+11 Ertuğrul Ersoy (Gaziantep FK), Dk. 87 Bartra, Dk. 90+9 Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 200
  • Zihni Kapcak 1 yıl önce Şikayet Et
    Adil ve düzgün bir şekilde futbol oynamayıp maç 2 2'ye geldikten sonra maçı 2-2 bitirelim diye yerlere yatan Hatta uzatmaları bile yerlerde kıvranan futbolcular maçın 9-10 dakika uzamasına sebep oldular sonra da golü yedikten sonra uzatmaları da ciyak diyak Bağırıyorlar adalet yok futbolda adalet yok Siz adil bir futbol oynasaydınız dürüst oynasaydınız yerlerde kıvranıp yatmasaydınız maç o kadar uzamazdı uzayınca da golü yediniz Kimseye Şikayet etmeye hakkınız yok
    Cevapla
  • Gaziantepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporu diğer takımlara karşı hep desteklerim ama memleketimin Gaziantepspor'unun yenilgisi için her şey yapılmış. Penaltı, 8 dk uzatma.
    Cevapla
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen senede 3.dakikada yüzde yüz kırmızı kart verilmedi.Hakem gördü vermedi VAR görmezden geldi.Geçen seneden beri değil 3 Senedir acayip şeyler oluyor.Sampiyonluğu Başakşehire kaptırdığı senede hakemler ellerinden geleni yaptılar ama olmadı.Hepde TS lehine.Senelerdir şikayet edenler kendi lehine olunca sus pus.Hakemden şikayetci oldukları birtane maç hatırlamıyorum
    Cevapla
  • akar 1 yıl önce Şikayet Et
    ts nin son golü net faul. golü atan oyuncu değil diğer arkadaşı net faul ve engelleme yapıyor
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Şike yok yok sütten çıkmış akkaşık ts
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen hakem Trabzonspor a maçı kazandirana kadar uzatmış
    Cevapla
  • Zihni Kapcak 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuh diyorum Yuh yahu Antepli futbolcuların hiçbir şey yokken kramp girdi diye yerlere yatıp hiçbir temas yokken faul olmuş gibi yerlere yatıp maçı 2-2 bitirelim diye her türlü canbazlığı her türlü sahtekarlığı her türlü hilekarlığı denediğini görmediniz maç 8 dakika boşu boşuna uzatıldı öyle mi Yazıklar olsun sizin futbol kültürünüze ve seyrettiğiniz Gözlerinize
    Cevapla
  • Objektif 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeş izlemeden konuşmayın, antep oynamaktan çok sahada yattı kendilerini sürekli yere attılar yalandan sedyeler falan diyecek şey bulamıyorum artık pes...maçın uzatma hakkın 15 dkydı aslında..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle