Emre Belözoğlu: Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok. Direk giden, kenara inip orta yapan bir takım." dedi.

Emre Belözoğlu: Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok
Emre Belözoğlu: Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok
GİRİŞ 12.09.2022 21:51 GÜNCELLEME 12.09.2022 21:51
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-0 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş'ın büyük bir taraftar grubu var"

"Sezon başından beri Beşiktaş'tan daha iyi takımlarla da oynadık. Beşiktaş'ın büyük bir taraftar grubu var, baskı kuracaklardı. İyi savunduk. Kendi organizasyonumuza yakışmayan pas hatalarımız oldu. Bu da doğal, 50 bin kişi önünde oynadık."

"Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok"

"Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok. Direk giden, kenara inip orta yapan bir takım. Beşiktaş da gol atabilirdi. Kazanmak ve kazanmayı alışkanlık haline getirmek güzel. Bu maçtan da ders çıkaracağız. Sonuna kadar yarışta olacağız."

"Yolun daha çok başı"

"Uzun yıllar teknik adamlık yapabilirsem, oyuncu yetiştirmek istiyorum. Geldikten sonra oyunda gelişen futbolcularımız oldu. Yolun daha çok başı. 6 saat yoldan geldik. Bütün çocuklar elinden geleni yaptı."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 50
  • 38 Kırk 1 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin çocuğu, sırtını "babasına" dayayarak antrenör olmuş maşallah.. Yorum da yapıyor, akıl da veriyor. Seni seneye buralarda görmek isteriz emre bey. Yurt dışına kaçıp Sedat Pakerlik yapmaya soyunmazsan...
    Cevapla
  • Garo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk li olara soyluyorum doğru teshis bos bos kosuyor zayif takimlar gol yiyor guclu takim durdurup vuruyor bjkyi bu teknik direktor iyi bir kondisyoner ama oyun akli. Pas organozasyonu yok alanya ve basaksehir maclari birer ornek lac kere yazdim kulube tinlayan yok
    Cevapla
  • lhj 1 yıl önce Şikayet Et
    adama bak 1 pozisyonu var o da gol oldu. sana mı kaldı bjk nin pas organizasyonunu sorgulamak.
    Cevapla
  • @li 1 yıl önce Şikayet Et
    Modern futboldan uzak sacma sapan top oynatan emre efendi, sen once antrenörluk belgeni al, sonra yorum yap
    Cevapla
  • vatansever.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan avrupa dahil emre geldiğinde beri kaç kere yenilmiş takımı...boş boş yorum yapmayın..ADAM BARCELONA MODELİTOP OYNATIYOR ...NERENİZLE SEYREDİYORSUNUZ..
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    KALEYİ BULAN tek şutun var, 0.50 xg yakalamışsın, BJk FORVETLERİ beeriksizlikten 1.8 xg DEN GOL ÇIKARAMAMIŞ, sonuca bakıp ahkam kesiyosun, oyuncuların kart görmüyor, faul almıyor, HER MAÇ kenardan hırlayıp ceza almıyorsun. Konuş, konuş, keser döner sap döner...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle