Mame Thiam: 3 puan almak istiyoruz

Yukatel Kayserisporlu futbolcu Mame Thiam, pazar günü oynayacakları Fraport TAV Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, “Önümüzde önemli bir maç var. Bu maçtan 3 puan almak istiyoruz” dedi.

Mame Thiam: 3 puan almak istiyoruz
Mame Thiam: 3 puan almak istiyoruz
GİRİŞ 07.09.2022 19:57 GÜNCELLEME 07.09.2022 19:57

Yukatel Kayserispor, ligin 6’ncı haftasında konuk edeceği Fraport TAV Antalyaspor maçına hazırlanıyor.

İdmanın ilk yarısında pas çalışması yapan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda çift kale maç yaptı. Sakatlıkları bulunan Attamah, Ali Karimi, Emrah Başsan, Mustafa Pektemek ve Cenk Gönen idmana katılmadı.

Antrenman öncesi konuşan Kayserisporlu futbolcu Mame Thiam, “Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maç kendi sahamızda Antalya’ya karşı oynayacağız. 3 puanı kazanmak adına taraftarımızın da yoğun desteği ile elimizden geleni yapacağız. Sezona geçen seneki gibi golle başlayamadım. Ama maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Burada oynadığımız bir düzen var. Ben de o düzenin bir parçasıyım. Ona saygı göstererek oynamaya çalışıyorum. Önümüzde önemli bir maç var. Bu maçtan 3 puan almak istiyoruz” diye konuştu.

İLHAN PARLAK: COŞKUYU SAHAYA YANSITTIĞIMIZDA 3 PUAN ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Takım kaptanı İlhan Parlak ise “Taraftarımızın önünde oynayacağız. Antalyaspor geriden oyun kuran bir takım. Sistemli oynayan takım. Biz de ona göre analiz yapıyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımızdan dolayı o coşkuyu sahaya yansıttığımızda maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Giresunspor maçında ambiyans ve atmosfer çok iyiydi. İnşallah Antalyaspor karşısında da o coşkuyu da yaşarız” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.