Montella: Sonuna kadar sabırlı bir şekilde skoru yakalamaya çalıştık

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, devamlılık gösterdiklerini, hiçbir şekilde kendimizi geriye çekmediklerini söyledi.

Montella: Sonuna kadar sabırlı bir şekilde skoru yakalamaya çalıştık
Montella: Sonuna kadar sabırlı bir şekilde skoru yakalamaya çalıştık
GİRİŞ 05.09.2022 00:38 GÜNCELLEME 05.09.2022 00:38

Süper Lig'in 5. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Montella, ilk yarıdaki futboldan memnun olmadığını ancak ikinci yarı devamlılık gösterdiklerini belirterek, “Teknik anlamda da şunu söylememiz lazım. İlk yarıda gösterdiğimiz futboldan hiç hoşnut değilim açıkçası. Çünkü oyun kurarken 1 ya da 2 tane fazla futbolcuyla kurmaya çalıştık. Ve bunu biz aslında hiç yapmıyoruz. O yüzden bağlantılarımız biraz daha farklı oluştu. Ve rakibe merkez alanda fazla boşluk verdik ve onların aslında en sevdiği geçiş oyununa izin verdik. O yüzden ilk yarıyla ilgili bunu söyleyebilirim. Yani her şeye rağmen de ilk yarı gol yedikten sonra da çok net 2 tane de pozisyon oluşturduk. Onları kaçırdık. Ama ikinci yarıyla alakalı da teknik anlamda şunu söyleyebilirim. Devamlılık gösterdik, yani hiçbir şekilde kendimizi geriye çekmedik ve yakalamak istediğimiz skoru yakalamaya çalıştık. Ve sonuna kadar sabırlı bir şekilde devam ettik çalışmaya. O yüzden bu devamlılığı gösterdiğimiz için bu takım ruhunu gösterdiğimiz için tebrik ediyorum oyuncularımızı” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.