Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile TRT Spor yorumcusu Cem Dizdar canlı yayında tartıştı.

İşte canlı yayında Cem Dizdar ile Belözoğlu arasında geçen diyalog:

Emre Belözoğlu: "Sizler de güzel konuşuyorsunuz. Avrupa'da devam eden takımın hocası yokmuş gibi konuşuluyor. Cem abi çok güzel anlatıyor. Benimle şahsi derdi olduğunu biliyorum. Benim sesimi kesmeyin, önce ben konuşacağım. Benim kimseyle şahsi problemim yok."

"Serkan Bey siz de Pro lisansı olmayan bir teknik adam, teknik direktörlük yapamaz' diyemezsiniz. Okan Buruk, Sergen Yalçın... Herkese bu haklar tanındı. Biz de bu yoldan geçeceğiz. Kibirli, 'Her şeyi yaparız' diyen insanlar değiliz."

Emre Belözoğlu: "Cem Dizdar ağabey, senin benimle derdin var. Futbolculuk dönemimden beri derdin var."

Cem Dizdar: "Ne derdim olabilir? Çağdaş Atan, Ömer Erdoğan... Hepsinden bahsettim. Ayrıca genç teknik adamları destekleme zorunluluğum var mı?"

Emre Belözoğlu: "Bu ülkede yalan olanın yalan olduğunu ispat etmek ile ömrüm geçti. Bu ceza güncel değil, daha önceden aldım. Artık kulübeye giremeyeceğim algısı yapılıyor. Dört hafta önce geldi bu ceza. Üstüne 4 maçta ben kulübedeydim."

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Fenerbahceli 01.09.2022 23:16
    Adam Türk ya adam başarılı ya çekemiyorlar yabancı olsalar alkışlarla
  • fatih 01.09.2022 22:45
    peki cem dizdar sen futbolla ilgili ne eğitmi aldında neden bahsediyorsun futbolla ilgili. ulan bu ödp liler sırf yağcılık olsun diye trt de çıkartılıyor. emre belezoğluna ,bende bir antrenör olarak pro lisans sormak at a koşmayı bilmiyor demekle aynıdır. pro kursunda daki 4 kursta 12 günde verilecek herşeyi emre yıllardır avrupada dünyada çalıştığı o hocalarla zaten aldı. şumudur yani. ustanın çırağı büyüyecek kalfa olacak ama parası yok ustalık diplomasını para verip alamayacak, diyeceksinki sen motoru sökemezsin. hadi la işinize
  • T.S 01.09.2022 21:10
    Emre belözoğlu nu seviyoruzz
  • Ben de haklıyım 01.09.2022 20:51
    Cem Dizdar= Bay Stres. Adam her programda bir kucak dolusu stres yaşıyor ve yaşatıyor. Biraz daha hoşgörülü olmalı.
  • Okan 01.09.2022 19:49
    Cem Dizdar bu işin ustasıdır.Söylediklerini araştırın her kelimesi gerçektir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek