Hatayspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 yenilen Atakaş Hatayspor'da teknik sorumlu Cevdet Göç, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Hatayspor'da mağlubiyet üzüntüsü
Hatayspor'da mağlubiyet üzüntüsü
GİRİŞ 29.08.2022 00:37 GÜNCELLEME 29.08.2022 00:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 yenilen Atakaş Hatayspor'da teknik sorumlu Cevdet Göç, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göç, "Rakibimizin de bizim de kazanmaya ihtiyacımız vardı. Çok iyi oynadığımız bir anda bireysel hatadan gol yedik. Bunlar futbolda var. Oyuncularımız golden sonra oyununu oynamaya devam etti. İkinci yarıda oyunun tamamen hakimi olduk, pozisyonlar ürettik. Kaçırdığımız goller de var. Bazen olmadığı zaman olmuyor, üzgünüz. Berabere ayrılsak üzüleceğimiz bir maçtan mağlup ayrıldık. Üzerine koyarak devam edeceğiz. Ligin henüz başındayız, bunu bir yerde kıracağız. Bireysel hatalara bir şey yapamıyoruz. Oyuncu değişikliği ve sistem değişikliği yaparak ikinci yarıda istediğimiz oyunu oynadık. Rakibi ceza sahasına hapsettik. Arkadaşlarımızın emeklerine sağlık." ifadelerini kullandı.

Müsabakanın ardından Hataysporlu taraftarların tribüne çağırmasına rağmen soyunma odasına gittikleri yönündeki bir soruya Göç, "Böyle bir çağrıyı duymadık. Oyuncularım adına özür dilerim. Taraftarlarımıza da tribüne çağırdıkları için teşekkür ederiz." diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • abc 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sezon düşer hatay
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rakibi hapsetmediniz. Rakip geri çekildi bir iki pozisyon var. Başka pozisyon yok. Ribero ve Rayan Sabit çıktıktan sonra takım biraz düzeldi. Futbolcularda ruh yok. Mücadele yok. Kimin ne yaptığı belirsiz Bucema biraz çabalıyor o kadar . Bence Hoca yok. Altay takımından ders çıkarmasının mı? Adam süper lig hocası değil bir kaç hafta sonra geç kalacaksınız. Süper lige kolay çıkılmıyor İnişte bu kadar hızlı olmamalı. Bence futbolcularında hocaya saygısı yok.
    Cevapla