Çağdaş Atan: Bugün futbolcularımla gurur duydum

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 3-0’lık Giresunspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekten futbolcularımla gurur duydum. İyi futbol oynadılar, iyi mücadele ettiler" dedi

Çağdaş Atan: Bugün futbolcularımla gurur duydum
Çağdaş Atan: Bugün futbolcularımla gurur duydum
GİRİŞ 29.08.2022 00:32 GÜNCELLEME 29.08.2022 00:32

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor’u 3-0 mağlup eden Yukatel Kayserispor’da 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, futbolcularını tebrik ederek, “Maçtan önce; bugün topa sahipken iki farklı diziliş olacağını söyledim. Oyuncularım bunu harfiyen, mükemmel şekilde yerine getirdi.

İki tane çalıştığımız setlerden gol atmamız bizim için ayrıca sevindirici. Mücadelemiz gayet iyiydi, topa sahip olduk. Çok zor maçlar oynadık gerçekten. Fikstürümüz zor. Bundan sonraki hafta Fenerbahçe’ye deplasmana gidiyoruz, sonra Antalyaspor geliyor.

Dışarıdan da bir şeyler getirebilirsek eğer bizim için daha olumlu olacak. Bugün gerçekten futbolcularımla gurur duydum. İstediğimiz her şeyi yerine getirdiler, iyi futbol oynadılar, iyi mücadele ettiler ve karşılığını 3-0’lık skorla aldık. Takımımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.