Murak Sancak: Balotelli gidecekse gitsin!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçının ardından verdiği demeçte Mario Balotelli'nin serbest kalma bedelini açıkladı.

Murak Sancak: Balotelli gidecekse gitsin!
Murak Sancak: Balotelli gidecekse gitsin!
GİRİŞ 23.08.2022 01:06 GÜNCELLEME 23.08.2022 01:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederken mücadelenin ardından konuk ekibin başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulundu.

Balotelli'nin geleceği hakkında konuşan Sancak, "Normalde sakat. Önümüzdeki hafta oynar gibi ama gidecekse de gitsin. Bir Balotelli gider bir Balotelli gelir. Zaten Dzyuba'yı aldık. Bende pazarlık yok. 4 milyon Euro'yu bankaya yatıran alır. Tekliflere açığım. 4 verdikten sonra yok diyemem zaten. Serbest kalma maddesi var." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Serkan BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    helal başkan
    Cevapla
  • burak van 1 yıl önce Şikayet Et
    murat başkanım belhanda onyekuru nun kulağını çekmen lazım bu fb ile a.demirsporun seyircisini düşman ediyor efendi efendi çıkıp toplarını oynamaları lazım biri ağlama hareketi biri parmak işareti yapması hoş değil biz bizeyiz yarın çekip giderler
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam gibi bir baskan 4 büyüklere gelmedi be. adam nokta transfer yapıyor. ligden dusecek denen takip banko ilk 10'da oynuyor
    Cevapla
  • osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    fener gider bunu alır demedi demeyin
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Sivasli olarak bu başkani seviyorum. Balotelli Adanaya gelene kadar Avrupada kaybolmuştun.Seni bu yaşta Avrupa para vermez.Başkan en iyisini yapiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle