Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini uzatıyor

Süper Lig'de sezonu 4. sırada bitiren Başakşehir, Aykut Kocaman'ın yerine göreve geldikten sonra takıma büyük bir çıkış yaşatan Emre Belözoğlu ile sözleşme tazeleyecek.

 Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini uzatıyor
Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini uzatıyor
GİRİŞ 19.06.2022 17:10 GÜNCELLEME 19.06.2022 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 6 şampiyonundan biri olan Başakşehir'i geçtiğimiz sezon küme düşme hattından alarak Avrupa kupalarına taşıyan ve liderliğiyle fark yaratan Emre Belözoğlu'nun kontratı uzatılacak.

3 yıllık bir sözleşme imzalanacak

Akşam'da yer alan habere göre; Başakşehir ile olan sözleşmesinin son senesine giren Emre Belözoğlu ile anlaşmaya varıldı ve yeni sezon öncesi 3 yıllık bir kontrat imzalanacak. Başarılı hocanın maaşına da iyileştirme yapılacak.

30 maçta sadece 5 yenilgi aldı

Takıma olan katkısının yanı sıra bireysel olarak oyuncuların da performansını üst seviyeye çıkaran 41 yaşındaki teknik adam, Başakşehir'e imza attıktan sonra çıkılan 30 Süper Lig maçında yalnızca 5 mağlubiyet gördü. İstanbul ekibinin idarecileri, Emre Belözoğlu'nu başka takıma kaptırmamak için 3 yıllık ve zamlı bir kontrat sunarak anlaşmaya varmak istiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ürgüplü 1 yıl önce Şikayet Et
    1 senelik yap. Seneye fenere alırız.
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Çabuk imza attırın yoksa realmadrit veya Barselona kapar
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güldüm yaaa :) güzel yorum
    Cevapla