UEFA'dan Sivasspor paylaşımı

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Kayserispor’u 3-2 yenerek kupayı müzesine götüren DG Sivasspor, UEFA’nın da dikkatini çekti.

UEFA'dan Sivasspor paylaşımı
UEFA'dan Sivasspor paylaşımı
GİRİŞ 29.05.2022 13:38 GÜNCELLEME 29.05.2022 13:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sivasspor, Türkiye’nin ardından UEFA’nın da gündemine oturdu. UEFA Avrupa Ligi’nin resmi sosyal medya hesabından, Sivasspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandığı fotoğrafları paylaşıldı. Yapılan paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verildi:
“Tebrikler Yiğidolar. Demir Grup Sivasspor, Kayserispor'u uzatmalarda 3-2 yenerek Türkiye Kupası'nın sahibi oldu! Avrupa Ligi play-off turunda
​ görüşmek üzere!”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sivasporun ilk 11 inde hakiki sivasli oyuncu varmi acaba cok merak ediyorum bence yok
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    Yigidolara ,Avrupada başarılar.
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa Avrupa duy sesimizi bu gleen Sivas'ın ayak sesleri gücüne güç katmaya geldik formanda ter olmaya geldik Sivasspor seninle ölmeye geldik insal kupayı almiya geliyoruz
    Cevapla
  • ERSAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada hemen elenmen bari ülke puanına biraz katkınız olsun
    Cevapla