Zorbay Küçük sıfır çekti! UEFA sınavını geçemedi

FIFA hakem listesine girenler, ilk seminerlerinde "UEFA Giriş Kurslarına" katılırlar. Yılbaşında FİFA listesine giren ve istikbal vadeden hakemimiz Zorbay Küçük, İsviçre'den büyük bir hayal kırıklığı ile ayrıldı.

Zorbay Küçük sıfır çekti! UEFA sınavını geçemedi
Zorbay Küçük sıfır çekti! UEFA sınavını geçemedi
GİRİŞ 15.05.2022 10:52 GÜNCELLEME 15.05.2022 10:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Genç hakem Zorbay Küçük , 8-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Nyon'da UEFA'nın hakem gelişimi için düzenlediği "Uluslararası Hakemler için 31. UEFA Giriş Kursu" sonrası testleri ve kural sınavlarını geçemedi.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Zorbay Küçük ile birlikte 27 farklı ülkeden 45 hakeme, ilk defa katıldıkları seminerde teorik ve pratik eğitimlerin yanı sıra fiziksel yeterlilik testleri uygulandı. UEFA'nın bir telafi sınavı daha yapması beklenirken genç hakemimizin bu durumu TFF ve MHK’ya büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. FIFA listesi için adları geçen Atilla Karaoğlan, Ali Şansalan, Erkan Özdamar'a ise yazık oldu.

KURAL HATASI YAPMIŞTI

Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası yapan Zorbay Küçük’ün, yurt dışındaki ilk engeli aşamadı. Bu durum ülkemizde hakem analizlerinin ne kadar sığ olduğunu gözler önüne serdi. Ocak ayında FIFA kokardı takılan Küçük dün de Samsunspor-İstanbulspor maçını yönetti.

YORUMLAR 13
  • Vatandaş 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Ligi'nde bile hiçbir takım beğenmiyor çok yeteneksiz bir hakem Avrupa böyle hakemi istemez.
    Cevapla
  • Uzun 1 yıl önce Şikayet Et
    Samsun'un güzelim golünü vermedi.
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem olması için tek şart vardır. Oda ya fenerli ya bjk li olması. Sıfırda çekse farketmez. Devam.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    hakem olmak için tek şart Beşiktaş düşmanı olmaktır.Okuduğunu anlamıyorsun galiba Trabzonspor Beşiktaş maçında Beşiktaş aleyhine kural hatası yaptı.Tabiki hiçbir sonuç çıkmadı
    Cevapla
  • Doğukan 1 yıl önce Şikayet Et
    Uefa sınavını en başını bile geçemeyen birine fifa kokartı nasıl veriliyor aklım almıyor bu ülkede anlaşılan o ki herşey torpillerle oluyor hakeminden tut hakimine kadar futbolcusundan tut başkanına kadar ülkem her açıdan batmış maalesef
    Cevapla
  • Necef 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin uşağı ise o girsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle