İlhan Palut: Puanı hak edecek performans göstermedik

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, sarı-lacivertlilerin haklı bir galibiyet elde ettiğini söyledi.

İlhan Palut: Puanı hak edecek performans göstermedik
İlhan Palut: Puanı hak edecek performans göstermedik
GİRİŞ 20.03.2022 22:06 GÜNCELLEME 20.03.2022 22:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Palut, üst sıralar için önemli bir maça çıktıklarını belirtti.

Deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini ama bunu başaramadıklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"İlk yarıya bakarsak Fenerbahçe arzulu başladı ama daha sonra oyunu dengeledik. Üçüncü bölgeye gidişleri artırdık, taç pozisyonunda golü bulduk ve avantajı yakaladık. 2. yarı topa sahip olamadık, erken top kayıpları yaptık ve risk almaktan çekindik. Bir anda öz güvenimiz aşağı düştü. Uzunca bir süre oyuna karşılık veremedik. Fenerbahçe beraberliği yakaladı ve temposunu devam ettirdi. Özetle bakarsak ilk yarı kabul edilebilir oyun ama ikinci yarı hiçbir şekilde buradan puanla ayrılmayı hak edecek bir performans göstermedik. Fenerbahçe isteğiyle, arzusuyla maçı kendisine çevirmeyi bildi, onları tebrik ediyorum. Bu yarışı asla bırakmayacağız."

YORUMLAR 4
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    bir ts li olarak , ilhan hoca abdullah hocadan çok daha iyi hoca
    Cevapla
  • Ömer çevik 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli misin hoca neden başka derbilerde takımı ölümüne oynatiyosun FB de ölü taklidi yapiyosun yazık sana hangi hoca der karşı takım haketti sende bi bit yeniği var ama hadi hayirlisi
    Cevapla
  • Cafer C 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok, Fenerbahçeli değil...Sadece adamdır İlhan Hoca! Adam olmayanlar ise anlayamaz.
    Cevapla
  • egemen 2 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler ilhan hoca, keşke herkes senin gibi objektif olsa. hakem engellemelerine rağmen fenerbahçe yendi ama fenerbahçe düşmanları hakem hakem diye ağlıyor. ilhan hoca bile kabul etmiş fenerbahçenin haklı galibiyetini.
    Cevapla