Başakşehir'den tepki! 'Listenizde başka hakem mi kalmadı?'

Medipol Başakşehir, MHK'nin hakem listesinde yaptığı değişikliklerle ilgili bir açıklama yayınladı.

Başakşehir'den tepki! 'Listenizde başka hakem mi kalmadı?'
Başakşehir'den tepki! 'Listenizde başka hakem mi kalmadı?'
GİRİŞ 11.03.2022 14:57 GÜNCELLEME 11.03.2022 15:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) aralarında Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da yer aldığı çok sayıda tecrübeli hakemi klasman düşürmesiyle ilgili tepkisini sürdürdü.

Medipol Başakşehir Kulübü'nden yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Ligin bitmesine 10 hafta kala Süper Lig hakem listesinde yapılan değişiklikler ile sorularımızı daha önce paylaşmıştık. Merkez Hakem Kurulu Başkanı’nın katıldığı bir televizyon programında bilimsellikten ve kamuoyunu tatmin etmekten çok uzak açıklamaların haricinden herhangi bir cevap alamadık.

İlave sorularımız şunlardır:

• Bu hafta oynanacak olan Başakşehir-Antalya maçına atanan bir hakem, onurlu bir duruş sergileyerek maçı iade etmiş midir?

• Geçen hafta oynanmış olan Fenerbahçe-Trabzon maçında kırmızı kart gösterilen oyuncuya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 1 maç ceza vererek hakemin hatalı karar verdiğine kanaat getirmiş midir?

• Bu kırmızı kartı gösteren hakem Zorbay Küçük listenizde görevlendirecek başka hakem kalmadığı için Başakşehir-Antalya maçına atanmış mıdır?


MHK’nin sezonun kalan haftaları için yapacağı atamalar ile ilgili soru işaretlerinin giderilmesi için bu soruların cevap bulması elzemdir. Bu soruların cevap bulmaması halinde MHK’nin acilen istifa etmesi gerekir, istifa etmemesi halinde ise kalan haftalarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK şaibe altında kalacaktır.


 

YORUMLAR 20
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cümleyi kullanan doktor mahlaslı şahıs, aşağılık bir ifade, iğrenç bir saptama, kin kokan bir duruş... Tüm şampiyonlukları lekeli olan istanbul kulüplerinin taraflı bir mensubu... Yazık, biraz vicdan sahibi olabilseydiniz, kulüpleriniz böylesine talan edilmez, bu hallere düşürülmezdi. Kaliteymiş !!!!
    Cevapla
  • Doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir Trabzon ligin kalitesini bitiren 2 klüptür
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi baskanlar futboldan bezdirdi inaNLri. O hakemler sizi bedava sampiyon yaparken sesin cikmiyordu. Ne oldu birden hep beraber gürlediniz? Trabzonspor sampiyon olacak diye dizleriniz titrer oldu. Biliyorsunuz bir kere olursa pes pese gelir kupalar. SUSUN artik.
    Cevapla
  • Sultanbeyli 2 yıl önce Şikayet Et
    SEN Bİ SUS SESİN ÇIKMASIN Trabzonsporun şampiyonluğunu PANDEMİ MANDEMİ YEDİNİZ
    Cevapla
  • omer ts 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu? seni şampiyon yapan hakemler gitti diye mi böyle bağırıyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle