Tahir Kıran'dan olay yaratan Ümit Öztürk paylaşımları!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 4-2 kaybedilen Galatasaray maçının ardından hakeme tepki gösterdi.

Tahir Kıran'dan olay yaratan Ümit Öztürk paylaşımları!
Tahir Kıran'dan olay yaratan Ümit Öztürk paylaşımları!
GİRİŞ 28.02.2022 00:44 GÜNCELLEME 28.02.2022 00:44
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor 2 kez öne geçtiği maçta Galatasaray'a 4-2 kaybetti. Ev sahibi takım mücadelede 2 kez penaltı kazandı. Penaltıların birini kaleci Tarık kurtarırken, Ryan Babel ikinci penaltıyı gole çevirdi.

Maçın ardından Rizespor cephesinden hakem Ümit Öztürk'e tepkiler yağdı. Teknik direktör Bülent Korkmaz hakem için, "Bize verilen penaltı, Galatasaray'a verilir miydi?" diyerek tepkisini gösterdi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ise önce sosyal medyadan ardından televizyon kanalından tepkisini gösterdi.

Galatasaray formalı Ümit Öztürk

Tahir Kıran ilk paylaşımında Galatasaray forması giymiş hakem fotoşoplu bir Ümit Öztürk fotoğrafı paylaşırken ikinci paylaşımında ise Araf Suresi ve Ümit Öztürk'ün olduğu bir haberi yayınladı.



Başkan ayrıca TV100'e konuştu.

"Ben artık kimseye güvenmiyorum" diyen Tahir Kıran, "Barış olsun, futbol sahada oynansın dedikçe, işin cılkını çıkardılar. Ligin 3. haftasından beri, bunları yaşıyoruz. Artık yeter. 2-1 galipken maçı aldılar, 4-2 oraya verdiler. Galatasaray hak ederek alsa, ağzımı açmazdım. İlk maçta olduğu gibi Galatasaray yine hak ettiği bir maçı kazanmadı. Takımımı tebrik ederim. 10 numara oynadılar. Çok zor bir deplasmanda oynadık. Stat Galatasaray - Fenerbahçe maçı gibi doluydu. Bırakın futbol oynansın, kazanan da kazansın. Bu kadar ucuz değil!" sözleriyle tepki gösterdi. 

Sert ifadelerine devam eden Tahir Kıran, "İstediğin kadar bağır, ya ceza alıyorsun ya da bağırdığınla kalıyorsun. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Artık bezdik! İnsanların emeklerini çalmayın! Benim içinde geçerli, Göztepe için de geçerli! Onlara yapılanları da gördük. Galatasaray'ı kurtarmanıza gerek yok. Galatasaray kendi kendini kurtarır! Bir haftadır bu maça hazırlandık, bu takımı nasıl toparlayacağız. Baiano'yı eline vurdun diye attın" ifadelerini kullandı. 

Maç öncesi Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı'nı aradığını söyleyen Kıran şöyle devam etti:

"MHK Başkanı'nı aradım 'Buna Galatasaraylı diyorlar, bize yanlış yapmasın' dedim. 'Hayır, ben çok eminim ve kefilim' dedi. MHK başkanı kefaletini ödesin! Maç sırasında da kendisini aradım. Böyle komik penaltılar olur mu? Bizim penaltılarımız verilmedi.

Biz katliam yaşadık! Resmen Rizespor'un hakkı yenmiştir! Nereye kadar susacağız! Sen mi Cüneyt Çakır'ı istemiyorsun, al sana Ümit! Nereye kadar gidecek bu? Hani Cumhurbaşkanı'nın takımıydık, kollanıyorduk! Nasıl olacak! Kimlerin, nerelerde olduğunu görüyoruz.

Gedson Fernandes'in ayağını kırdılar. Yazıktır. Biz bu adamı Türkiye'ye getirene kadar anamız ağladı. Bu adam futbolun değeri. Ayıptır ya! Omar'ın bir faulü var. Kaval kemiğine tabanla giriyor. Aleyhimize faul verdi."

"SENARYO YAZANLAR, OYNAYANLAR, YÖNETENLER HEP AYNI"

Hakemlerin maçların sonuçlarına karar vermemeleri gerektiğni vurgulayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Tahir Kıran, "Artık bu sonuçlara siz karar vermeyin! Sabrımız kalmadı. MHK Başkanı değişiyor, TFF Başkanı değişiyor, kulüp başkanları değişiyor ama senaryo yazanlar, oynayanlar, yönetenler hep aynı. Nihat Özdemir bu maçı rahat mı izledi? Aramadım, arasam ne diyecek? 'Geçmiş olsun' diyecek. Hepimiz figüranız! TFF Başkanı, MHK Başkanı, bizler... Hepimiz figüranız.

Biz Galatasaray'ı yendik ama hakemi yenemedik. Galatasaray ile problemim yok. Galatasaray yöneticileri, başarısızlıklarını bize atıyor. Pankart krizi yaşandı, 'Savaşa hayır' pankartı unutmuşlar. 'Beraber aynı pankartla çıkalım' dediler. Sonra Rizespor logosunu gördüler, vazgeçtiler. Biz bu ülkenin takımı değil miyiz? Siz beceriksizsiniz! Gedson Fernandes transferini de beceremediniz! Neden bana yükleniyorsunuz? Galatasaray sürekli bana yüklendi. Belki de hasılat elde etmek için bunu yaptılar. Oturacağım yerin oraya bir grup koymuşlar, küfür ettireceklerdi sanırım. Ben kimseden korkmam! Ne yapacaklardı, beni öldürecekler miydi? Ben gitmedim, statları kapanmaz. Onlar gelmediği için ben de gitmedim. Bizans oyunlarını yener ve Süper Lig'de kalırsak, Galatasaraylı yöneticileri ağırlayacağız. Ben kimseyle savaş istemiyorum" açıklamalarını yaptı. 

YORUMLAR 51
  • Çay 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam çok sinirli
    Cevapla
  • Gerçektenmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen GS ile Rize maçı oynanmadan kura çekilsin onunda hakeme bağlarsin FB nin arka bahçe bekçisi. Gedson un ayağı kırılmış mış Muslera'nın ayağı ofsayt olan pozisyon da kırıldığında insanlığın, adaletin, Müslümanlığın neredeydi? Ha gayret inşallah seneye 1.lig sonraki sezon 2.lig amatör lere doğru yolu n açık olsun
    Cevapla
  • ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hakemler mefta olmadıktan sonra futbol düzelmez.
    Cevapla
  • Olcan 2 yıl önce Şikayet Et
    intikam güzel şey
    Cevapla
  • Gören göz VAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Ve galatasaray'ı kümede tutma operasyonu başlamıştır. Haram zıkkım zehir olsun, emek hırsızları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle