Giresunspor'dan ilginç yasak!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 12 Şubat Cumartesi günü GZT Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmada, ev sahibi takımın renkleri dışında forma, atkı ve materyallerle stadyuma giriş yapılamayacağı bildirildi.

Giresunspor'dan ilginç yasak!
Giresunspor'dan ilginç yasak!
GİRİŞ 10.02.2022 18:15 GÜNCELLEME 10.02.2022 18:15
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 12 Şubat Cumartesi günü GZT Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmada, ev sahibi takımın renkleri dışında forma, atkı ve materyallerle stadyuma giriş yapılamayacağı duyurdu.

Giresunspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından bazı kararlar alındığı belirtildi.

FARKLI TAKIM RENKLERİ YASAK!

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Buna göre, üzerinde Giresunspor forma, atkı ve materyalleri dışında farklı takımların renklerini taşıyan forma, atkı ve materyaller ile stadyuma girişlere kesinlikle izin verilmeyecektir. Ayrıca Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un uygulanmasına ilişkin yönetmeliğe istinaden, 'Seyircilerin, biletlerinde belirtilen koltuk numaralarına göre oturmaları ve tahliye merdivenlerinin boş bırakılmasını sağlamak' hükmü yer almaktadır. Bu sebeple satın aldığınız biletinizde belirtilen koltuğa oturmanız ve buna uymayanları uyarmanız büyük önem arz etmektedir."

Öte yandan, girişlerde problem yaşanmaması adına stadyum kapılarının saat 13.30'da açılmasına karar verildiği aktarılarak, "Tüm taraftarlarımızın konu ile ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyor, yeşil-beyaz sevdalılarını cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi'ne bekliyoruz." denildi.

YORUMLAR 16
  • Kuzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olan yapılmış! Ne işi var FB spor materyalinin Giresunspor trübünlerinde!
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE taraftarlari maca gitmesin
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen , zaten FB kendisini sıfırladı, futbolda yok boşu boşuna oralara kadar gidip masraf yapmasina gerek yok. Hem yenil, hem parandan ol ne gerek var.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen böyle yaparsan başka takımlarında sana aynı muameleyi yapma hakkı doğar nerde centilmenlik
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyide kardeşim bu büyütülmüş ist takımlarına herşey serbes bu ist takımları biri lis unaytit bayrağı biri realmadrid bayrağı sallarken herşey normal giresunada acımıyacaksın
    Cevapla
  • Mulagalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor bayrağıyla maça gelmeyi engelliyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle