Tahir Kıran'dan olay sözler! 'İşi gücü 'ben sakatım'

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Tahir Kıran'dan olay sözler! 'İşi gücü 'ben sakatım'
Tahir Kıran'dan olay sözler! 'İşi gücü 'ben sakatım'
GİRİŞ 01.02.2022 11:05 GÜNCELLEME 01.02.2022 23:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, "Biz Rizelilere, gerçek Rizesporlulara hizmet etmeye çalışıyoruz. Başka takımları tutanlara hizmet etmiyoruz. Rizespor’dan kimse yolunu bulamaz, bulamayacak. Rizespor kimsenin cebine sığmaz. Kimse Rizespor’a ipotek koyamaz, kimse Rizespor’u çiftlik olarak göremez. Ben olduğum sürece bu böyle. Rizespor benden sonra ayakları üzerinde durabilsin diye alt yapısını oluşturmaya çalışıyorum" diye konuştu.

"İYİ İŞLERE İMZA ATACAKLAR"

Transferler konusunda açıklamalarda bulunan Kıran, "Bizim yaptığımız transferlerden Yusuf Sarı 10 numara bir uşak, Kubilay 10 numara, Eren zaten 3,5 yıl Rize’nin suyunu içmiş. Bunların üçü de iyi transferler, iyi işlere imza atacaklar. Yusuf Sarı’yı Trabzon’dan getirmekte kolay bir iş değil. Galatasaraylı Aytaç, Malatyasporlu Semih’i isterim, Hüseyin Türkmen gündemimizde yok. Çünkü hocamıza sorduk, düşünmediğini söyledi, gündemimizden çıkardık. Emirhan Topçu benim gözbebeklerimden bir tanesi, onun gibi birkaç futbolcumuz daha var. Emirhan, Efe, Güvenç Usta, çok umutluyum. Onlarda yavaş yavaş bu horonun içerisine girecekler. Ronaldo Mendes değişik bir futbolcu, Hamza hocanında onunla ilgili çok beklentisi var, sahalara döndü, ben de çok merak ediyorum, iyi şeyler yapacağını düşünüyorum. Bolasie takımda kalmak istiyor, çok çalışıyor. İkinci yarıda değişik bir Bolasie izleyeceğiz, çok umutluyum" şeklinde konuştu.

"REMY GİDECEK"

'Remy gidecek' diyen başkan Kıran, "Remy Rizespor forması giymeyecek. Hiçbir şekilde anlaşma yoluna gitmiyor. İşi gücü 'ben sakatım.' 26 gün 'ben pozitifim' diyerek Fransa'da kaldı. 100 Euro verdi, 'pozitif' raporu aldı, 26 gün sonra Rize'ye geldi. Beyefendi bir antrenmana çıktı, sonra 3 ile 6 hafta sakat. Zaten 15 hafta kaldı" ifadelerini kullandı.

"ZOR MAÇ OLACAK"

Pazar günü oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasını değerlendirerek taraftara çağrıda bulunan Kıran, şöyle konuştu: "Adana Demirspor, form grafiği yükselen bir takım. Çok zor bir maç olacak. Orası da Askoroz Arena, oradan da çıkmak kolay değil, 3 puanı alıp öyle göndermek istiyoruz. Amacımız iç sahada yenilmeyen bir Rizespor oluşturmak, yani Rizespor'un sahasına çıktığında rakip takımın ayağının titremesi lazım. O ayak titremesi de tribünden gelecek, taraftar bizim futbolcularımıza destek verecek, karşı tarafı demoralize edecek. Pazar günü o stadı başlarına yıkalım. Gelin 90 dakika hiç durmasın o stat."

"TRABZONSPOR, RİZESPOR’UN DÜŞMESİNİ İSTER Mİ?"

3 Haziran 2017'de Çaykur Rizespor'un ligden düşmesi ile ilgili de konuşan Başkan Kıran, "Trabzonspor bizi bilerek isteyerek düşürdü diye bir şey yok. O günkü, o takımdaki teknik adam ve birkaç tane ne idüğü belirsiz futbolcu, bu iki şehri 5 senedir birbirine düşürdü. 5 yıldır bu hikaye devam ediyor. Trabzonspor, Rizespor'un düşmesini ister mi?" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • TSPOR 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun eline düşmeyin bence
    Cevapla
  • Fanatik Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rizespor, pardon fenerspor başkanları hep ahkam kesiyor ve TFF buna göz yumuyor.
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    bülent uygunun değdiği takım yanıyor ve sen bunu bile bile takımın başına getirdin .. düşeceğiniz belli de ekonomik olarak batmasanız
    Cevapla
  • Tutarlı ol! 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı teknik adam ve birkaç futbolcu iki şehri birbirine düşürdü derken sadece Rize tarafını suçluyorsunuz. Bunu neden yapıyorsunuz? Neden işin Trabzon tarafından bahsetmiyorsunuz? İstanbul takımlarını öcü gösterip, Rize'yi tamamen Trabzonun boyunduruğunun altına mı sokuyorsunuz? Konuşmalarına bakılırsa resmen Trabzona yaslanıyorsun. Bu şekilde mi Rize kendi ayakları üzerinde duracak?
    Cevapla
  • Rizeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Riv RİV yapma transfer nerde.Hep siyasi laflar futboldan anlamayanlara külüp teslim etmek futbola ihanettir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle