Tahkim Kurulu, Caner Erkin'in 3 maçlık cezasını 1'e düşürdü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, VavaCars Fatih Karagümrük'ün milli oyuncusu Caner Erkin'in 3 maç men cezasını 1'e indirdi.

Tahkim Kurulu, Caner Erkin'in 3 maçlık cezasını 1'e düşürdü
Tahkim Kurulu, Caner Erkin'in 3 maçlık cezasını 1'e düşürdü
GİRİŞ 06.01.2022 20:28 GÜNCELLEME 06.01.2022 21:35
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Vavacars Fatih Karagümrüklü futbolcu Caner Erkin'e verilen 3 resmi maçtan men cezasını 1 maça indirdi.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe müsabakasında kırmızı kart gören Caner Erkin'e ihraç öncesi ve sonrası hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 3 maç men cezasına yapılan itirazın incelendiği belirtildi.

İzlenen görüntülerde fiziksel temas bulunmaması ve PFDK'nin benzer olaylarda verdiği kararlar dikkate alındığında cezada alt sınırdan uzaklaşmayı gerektiren bir sebep bulunmadığından, 3 maç men cezasının oy birliğiyle 1'e düşürülmesine karar verildiği belirtildi.

 

YORUMLAR 46
  • Tarlalar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, tff benim gözümde amatör bile değiller. Bildiğimiz para babaların oyuncağı, yuh.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne de olsa Fener için yaptı. Ahde vefa diye bir şey var. Karşıdaki takım Beşiktaş, Trabzon, Galatasaray olsaydı siz o zaman görün Caner kaç maç ceza alırdı.
    Cevapla
  • edm 2 yıl önce Şikayet Et
    tff ve kurulları türkiyede futbolu bitirdiniz.Allah cezanızı versin nihat servet kurullar hepsi oturup izleyin tiyatro yu biz taraftarlar izlemiyoruz parayıda nihat dan servetten tahsilat yapın artık he bi de ts den de alırsınız.nihat bu ülkeyi futbol üzerinden kaos yapmayı planlıyor galiba milletin sabrını sınırını zorlamayın.
    Cevapla
  • başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    az küfür etmiş herhalde
    Cevapla
  • Orhan Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra bütün futbolcular ana avrat hakeme kufretsin yazıklar olsun sizin adalet anlayışınıza...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle