İtalya'nın 3 devi Yunus Akgün'ün peşinde

İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, Lazio ve Roma; Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün'ü takibe aldı.

İtalya'nın 3 devi Yunus Akgün'ün peşinde
İtalya'nın 3 devi Yunus Akgün'ün peşinde
GİRİŞ 01.01.2022 23:19 GÜNCELLEME 01.01.2022 23:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon attığı goller ile asistleriyle yükselen formunu sürdüren Yunus Akgün, İtalyan kulüplerinin dikkatini çekiyor. 

İtalyan basınında Calciomercato, Montella ile birlikte yeniden yıldızı parlayan Yunus Akgün'ü Fiorentina, Lazio ve Roma takibe aldı. 

Bonservisi Galatasaray'da olan Yunus Akgün için son olarak Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Kiralık vererek doğru bir hamle yaptık. Kendi de gitmek istedi ve daha hazır bir biçimde bize dönmesi için bu doğruydu." ifadelerini kullanmıştı. 

Yunus Akgün bu sezon Adana Demirspor formasıyla ligde oynadığı 16 maçta 5 gol attı ve 4 asist yaptı. 

YORUMLAR 4
  • şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    bir tek ft ye yaranamadı.
    Cevapla
  • Ceiko 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıra antrenörler selçuk ve necatiye geldi.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu kadar başarı(!) dan sonra Terim'i de kiralık göndermesi lazım Gs nin.
    Cevapla
  • GS li 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk takımına Avrupada kupa kazandıran (Türkiyeye gelmiş yabancılarda dahil) tek hoca. En çok şampiyonluk yaşamış hoca hemde farkla. Bu yıl Türkiye’de başarısız kabul ama bu yıl Avrupa’da tek rezil olmayan yine F.T in takımı. Kavgacı olması, birkaç farklı huyu onun için kötü kabul. Sonuçta sevmediğiniz için bir adamın tüm başarılarını görmezden gelip üstüne ikoni yapmanız “seviyenizi gösteriyor” diyorum.
    Cevapla