Galatasaray'da kabus devam ediyor

Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

Galatasaray'da kabus devam ediyor
Galatasaray'da kabus devam ediyor
GİRİŞ 21.12.2021 21:53 GÜNCELLEME 21.12.2021 22:06
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri 53. ve 58. dakikalarda Yunus Akgün kaydetti. 

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 29'a yükseltirken Galatasaray'da 24 puanda kaldı.

Galatasaray gelecek hafta sahasında Antalyaspor'la karşılaşacak. Adana Demirspor ise deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak.

Galatasaray'ın galibiyet hasreti 7 maça çıktı

Son galibiyetini Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK karşısında alan Galatasaray, o tarihten bu yana Adana Demirspor maçıyla birlikte 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı maçların tamamında ise 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 

Yunus'un bonservisi Galatasaray'da

Adana Demirspor'un galibiyet gollerini kaydeden Yunus Akgün'ü Adana Demirspor, sezon başında Galatasaray'dan 1 yıllığına kiralamıştı.

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Yunus, sahada kaldığı 80 dakika boyunca gösterdiği etkili performansla büyük alkış topladı.



Adana Demirspor - Galatasaray: 2-0

STAT: Yeni Adana

HAKEMLER: Arda Kardeşler, Bora Özkara, Erdinç Sezertam

ADANA DEMİRSPOR: Muric - Samet, Deli, Svensson, Kaan, Gökhan (Dk. 90+1 Tayyip), Stambouli, Yunus (Dk. 80 Akintola), Bjarnason (Dk. 90+1 Sinan), Vargas (Dk. 73 Belhanda), Balotelli (Dk. 73 Assombalonga)

GALATASARAY: İsmail - Nelsson, Marcao, Oğulcan, Ömer (Dk. 73 Aanholt), Taylan (Dk. 67 Aytaç), Berkan (Dk. 62 Babel), Cicaldau, Morutan (Dk. 62 Halil), Kerem (Dk. 73 Emre), Mohamed

GOLLER: Dk. 53 - Dk. 58 Yunus (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Stambouli, Bjarnason, Muric (Adana Demirspor) - Cicaldau, Taylan (Galatasaray)

YORUMLAR 120
  • TERİM KALSIN 2 yıl önce Şikayet Et
    ya terim gitsın ciler. terim gidince ne olacak ya . uefa final m oynayacak. puan farkı mı kapanacak. yabancı gelse gelecek hoca en az 8 transfer isteyecek. milyon euro transfer butcesi isteyecek. yerli hoca gelse 2 inciliği zorlarız . belki bi şampiyonluk koparırı. 2-3 yılda sonra. AMA FATİH HOCA DA KENDİNİ ZİNDETUTMALI. İLLAKİ ETKİLENİYOR. CEZALAR SORUMLULUKLAR AMA KENDİNİ DE MENTAL OLARAK HAZIR TUTMALI
    Cevapla
  • 3 de ataydın 2 yıl önce Şikayet Et
    yunus ya . 3 de atsaydın. sana git kiralık oyna dedik. gs ye ölümüne oyna demedik. en ihtiyacımız olduğu dönemde gollerini attın.
    Cevapla
  • KARADERELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezilliğe Terim efendi daha ne kadar katlanacak? Belli ki Terim gitmeyecek, GS yönetimi ne yapıyor?
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    yunus akgün gs de ikende iyi oynuyordu sadece im paratorla iyi bağlantısı olan bir dayısı yoktu.şimdi gelse bu sefer onu paf takımına gönderir.
    Cevapla
  • Terim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Terim taktik bilgisi sorgulanır! Takıma daha fala zarar vermeden bırakmalı yerli bir hoca bülent gibi, tugay gibi başına gelmeli gençlere şans verilip yabancıların hepsi gönderilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle