Erol Bulut: Net pozisyonları değerlendiremedik

Süper Ligi'n 17. haftasında deplasmanda oynadığı Kayserispor maçından golsüz beraberlik ile ayrılan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Erol Bulut, “Net pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik” dedi.

Erol Bulut: Net pozisyonları değerlendiremedik
Erol Bulut: Net pozisyonları değerlendiremedik
GİRİŞ 19.12.2021 19:10 GÜNCELLEME 19.12.2021 19:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Deplasmanda aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyleyen Erol Bulut, “Dengeli bir maç oldu. Rakip takımın net pozisyonu direkten dönünce o zaman takım uyandı. Uyandıktan sonrada net pozisyonlarımız oldu. Değerlendiremedik maalesef. Böyle pozisyonları deplasmanda yakaladığınızda değerlendirmeniz gerekiyor. Değerlendiremediğiniz zaman bu sorunları yaşayabilirsiniz. Deplasmanda 1 puan aldık. 1 puan bizim için iyi ama oynadığımız futbol, istek, arzu beni memnun etti. Maça 7 eksikle geldik. Deplasmanda 3 puanı almak inşallah nasip olur. Eğer bu 7 eksikten bir kaçı takımda olsaydı, deplasmanda 3 puan almış olurduk diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • gaziantepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok futbolcunun gönderilmesi gerek hiç oynamadan yatan parasını alan oyuncular var. yerlerine genç futbolcu alınmalı gelişim gösteremeyenler devre arası gönderilmeli.
    Cevapla