Galatasaray, Sivas'ta ağır yaralı!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Galatasaray, Sivas'ta ağır yaralı!
Galatasaray, Sivas'ta ağır yaralı!
GİRİŞ 13.12.2021 19:59 GÜNCELLEME 13.12.2021 20:13
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golü 79. dakikada Fajr kaydetti.

MUSLERA SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Galatasaray'da gol öncesinde Luyindama ile çarpışarak yerde kalan Muslera sahayı sedye ile terk etti.

Bu sonuçla 5 haftadır kazanamayan Galatasaray, 23 puanda kalırken Sivasspor 22 puana yükseldi.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Sivasspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Demir Grup Sivasspor: 1 - Galatasaray: 0

Stat: Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül

Hakemler: Ümit Öztürk, Kerem Ersoy, Samet Çiçek

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Goutas, Camara, Ziya Erdal, Cofie, Fajr (Dk. 90+7 Özkan Yiğiter), Kerem Atakan Kesgin (Dk.90 Hakan Arslan), Henrique (Dk. 58 Erdoğan Yeşilyurt), Gradel, Yatabare (Dk. 90 Kayode)

Galatasaray: Muslera (Dk. 83 İsmail Çipe), Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt (Dk. 79 Ömer Bayram), Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu (Dk. 67 Halil Dervişoğlu), Cicaldau, Feghouli (Dk. 67 Emre Kılınç), Kerem Aktürkoğlu, Diagne (Dk. 79 Mustafa Muhammed)

Gol: Dk. 80 Fajr (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Fajr, Dk. 45+1 Ziya Erdal, Dk. 65 Ali Şaşal Vural, Dk. 66 Gradel, Dk. 86 Ahmet Oğuz (Demir Grup Sivasspor) Dk. 37 Cicaldau, Dk. 62 Luyindama, Dk. 66 Yedlin (Galatasaray)

YORUMLAR 170
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence futbolcuları serbest bırakın. Kulübü kapatın. Anaftarı taraftarlarla federasyona verin. Gatasarayı federasyon istemiyor cezalar adil değil. Hakemler istemiyor Galatasaray aleyhine oldumu her hafta kural değişiyor. Tahmin ediyorum Galatasaray lehine VAR'a gidilmedi. Tüm Türkiye'ye bin gördüğünü görmüyorlar. Ya Azebeycan Ligi'nde oynayalım yada kulübü kapatalım. Taraftara istediği takımı tutsun.
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    hakemler 5 haftadır doğruyor Galatasarayı bi bakın kaç pozisyon oldu bir tanesi için bile hakem VAR'a gitmedi. Bi baksın spor kanalları Galatasaray'ın kaç penaltılık pozisyonu oldu kaçında hakem VAR'a çağırıldı diye bi bakın. Bir takım kötü oynayabilir ama hakem tarafından bu kadar kolay harcanamaz. İlan edin Trabzonspor'u olsun bitsin.
    Cevapla
  • Oyun Bilmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatihin egosuna kurban olmaya devam yeter artık
    Cevapla
  • recep- 2 yıl önce Şikayet Et
    FATİH HOCAMIZIN DA SİZ DEĞERLİ ASLANLARIN DA CANINIZ SAĞ OLSUN ÇÜNKÜ SİZE YÜREKTEN GÜVENİYORUZ ve İNANIYORUZ BAŞARACAKSINIZ
    Cevapla
  • Kaciroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kangallar kanaryayi parçaladı, başka olan birsey yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle