5 gollü maçta Fenerbahçe fırsat tepti!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-2 mağlup oldu.

5 gollü maçta Fenerbahçe fırsat tepti!
5 gollü maçta Fenerbahçe fırsat tepti!
GİRİŞ 13.12.2021 22:27 GÜNCELLEME 13.12.2021 23:00
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 3-2 kazandı.

Gaziantep'e galibiyeti getiren golleri 8. ve 73. dakikalarda Figueiredo ile 54. dakikada penaltıdan Maxim kaydetti. Fenerbahçe'nin golleri 30. dakikada Mesut Özil ve 66. dakikada Miha Zajc'tan geldi.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 27 puanda kaldı. Gaziantep FK ise 21 puana yükseldi.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Gaziantep FK de deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Gaziantep FK: 3 - Fenerbahçe: 2

Stat: Kalyon

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Mustafa Emre Eyisoy, Osman Gökhan Bilir

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Halil İbrahim Pehlivan (Dk. 46 Djilobodji), Caulker, Tosça, Kitsiou, Recep Niyaz, Doğan Erdoğan, Maxim (Dk. 69 Furkan Soylap), Figueiredo (Dk. 86 Kenan Özer), Muhammet Demir (Dk. 77 Dicko), Sagal (Dk. 69 Mendyl)

Fenerbahçe: Berke Özer, Szalai, Kim Min-jae (Dk. 83 Muhammed Gümüşkaya), Tisserand, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo (Dk. 60 Zajc), Crespo, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Rossi (Dk. 60 Berisha), Serdar Dursun

Goller: Dk. 8 ve Dk. 73 Figueiredo, Dk. 54 Maxim (penaltıdan) (Gaziantep FK), Dk. 30 Mesut Özil, Dk. 67 Zajc (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 50 Kim Min-jae, Dk. 79 Tisserand (Fenerbahçe), Dk. 59 Maxim, Dk. 73 Figueiredo, Dk. 90 Furkan Soyalp (Gaziantep FK)

YORUMLAR 163
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş istifaaa
    Cevapla
  • M.FATİH 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları Trabzonspor yenilince pek sevinmişti. Demek hemen BOL keseden atmayacaksın.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    öztürk kadeş bu Defans Hatalarını Amatör oyuncular bile yapmaz!.....Futbolcular Kasıtlı Oynamıyor?
    Cevapla
  • öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    en iyi oyuncular fb de ama pereira oynatmayı bilmiyor.taktik yok.kazanma azmi yok.yenildiği maçlara bakın defans sürekli ileride oynuyor defansın işi ne ileride üçlü defans taş gibi ama yerinde durmuyor açık veriyor hatalardan gol geliyor bunu çalışması lazım fb nin.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe de birinci sorumlu Periera dır. Fırsat haftası en büyük rakibin puan kaybetmiş kazanmak zorunda olduğun karşılaşmaya 8 defansif oyuncu ile sahaya çıkmayı bana kimse açıklayamaz. İkinci sorumlu Ali Koç ve yönetimi daha önce kulüpten kovulan bu nedenle mahkemelik olunan bir hocayı kurtarıcı olarak getirmek vizyonsuzluktanda öte bir şey. Gerisi lafu gaf
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    laf-u guzaf' dır o... :)
    Cevapla
  • zagor 2 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdık mı hayır
    Cevapla
  • Gazi Şehir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Gaziantep !
    Cevapla
  • enes 2 yıl önce Şikayet Et
    antep futbol oynamadı ki. fener iki gol attırdı. bi de normal pozisyonda faul dahi çalınmayacak pozisyonda penaltı ki o da defan hatası. akşam ki antep i mahalle takımı bile yenebilirdi . tabi hocası pereria olmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle