8 gollü maçta kazanan Alanyaspor!

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Alanyaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 6-2 mağlup etti.

8 gollü maçta kazanan Alanyaspor!
8 gollü maçta kazanan Alanyaspor!
GİRİŞ 12.12.2021 17:59 GÜNCELLEME 12.12.2021 18:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 6-2 kazandı.

Mücadelede Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 14. (penaltıdan) ve 56. dakikalarda Diedhiou, 23. dakikada Davidson, 33. dakikada Emre Akbaba, 52. dakikada Novais ile 90. dakikada Babacar kaydetti. Yeni Malatyaspor'un golleri ise 4. dakikada Aabid ile 17. dakikada Tetteh'den geldi. 

Bu sonuçla Alanyaspor puanını 27'ye yükseltirken Yeni Malatyaspor ise 14 puanda kaldı.

Yeni Malatyaspor karşılaşmayı 10 kişi tamamladı

Maçın henüz 11. dakikasında sarı kart gören Yeni Malatyaspor'un savunmacısı Haddadi, 65. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Gelecek hafta Alanyaspor evinde Adana Demirspor'u konuk edecek. Yeni Malatyaspor da Rizespor deplasmanına gidecek.

Yeni Malatyaspor: 2 - Aytemiz Alanyaspor: 6

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Yasin Kol, Mehmet Kısal, Yusuf Bozdoğan

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Wallace (Dk. 61 Haqi Osman), Semih Kaya, Sadık Çiftpınar, Karim Hafez, Haddadi, Aabid (Dk. 84 Jospin), Ndong, Mounir, Adem Büyük (Dk. 84 Walter), Tetteh (Dk. 69 Muhammed Emin Sarıkaya)

Aytemiz Alanyaspor: Serkan Kırıntılı, Juanfran, Milunovic, Mevlja, Ahmet Gülay (Dk. 46 Tayfur Bingöl), Fatih Aksoy, Novais (Dk. 67 Ahmet Ildiz), Efecan Karaca, Emre Akbaba (Dk. 45 Umut Güneş), Davidson (Dk. 85 Candeias), Diedhiou (Dk. 85 Babacar)

Goller: Dk. 4 Aabid, Dk. 17 Tetteh (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor), Dk. 14 (Penaltıdan) ve 56 Diedhiou, Dk. 23 Davidson, Dk. 33 Emre Akbaba, Dk. 52 Novais, Dk. 90 Babacar (Aytemiz Alanyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 65 Haddadi (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Haddadi, Dk. 27 Adem Büyük, Dk. 37 Tetteh (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor), Dk. 16 Milunovic, Dk. 63 Novais, Dk. 68 Tayfur Bingöl (Aytemiz Alanyaspor)

YORUMLAR 19
  • Sivas lı 2 yıl önce Şikayet Et
    malatyaspor süper lig klasmanında bir takım değil...
    Cevapla
  • Cengiz Karaca 2 yıl önce Şikayet Et
    Maçın sonucunda kesinlikle hakem Yasin Kol'un katkısı var.Ilk yarı 2.sarı kartdan atılması gereken Milinovic atılmıyor. Tartışmalı bir penaltıyı veriyor.Tabii kişisel hatalarda sonucun ağır olmasına etken oldu.Giresun maçında Cüneyt çakır bariz golü ofsayt gerekcesi ile bu macta da Yasin Kol cok kötü kararlarıyla hakemliklerine leke sürdüler
    Cevapla
  • Vangölü 2 yıl önce Şikayet Et
    ya doğuda malatya sporla gurur duyduk sevindik bu ne ya ayıp gunahtir
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem son derece berbattı. Akıl almaz yanlışlar yaptı. Takımı, yönetim ve teknik direktör değil futbolcular yönetiyor adeta. Bu açık ara mağlubiyetin sebebi futbolcular ve takım kaptanıdır. Yönetim istifa etmeli ! Eder mi hayır. Ciddi, işinin erbabı bir yönetim iş başına gelmeli. Yahut yönetim şeffaf bir şekilde Malatya halkına hesap vermelidir. Bu arada Malatya Milletvekilleri de Hakem kurulundan hesap sormalıdır. Artık bu böyle gitmemelidir.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam kaç haftadır kötü oyunda vardı..şansızlıkta..ama hakemlerde kaç defa doğradı malatyayı..bugünde çok kolay penaltı..kırmızı...malatyaya penaltı yok..ama deplasman takımı kim bu kadar kolaymı...ama kimse konuşmuyor..böyle giderse bu takımı hakemler zaten düşürür..başka bişeye gerek kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle