Süper Lig'de Emre Belözoğlu fırtınası: Oyunun lideri!

7 maçta topladığı 19 puanla 15. sıradaki Başakşehir'i 5.’liğe kadar taşıyan Emre Belözoğlu, topla oynama, maç başına isabetli pas, isabetli şut, gol beklentisi, net gol pozisyonu gibi önemli rakamlarda rakiplerini geride bıraktı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu fırtınası: Oyunun lideri!
Süper Lig'de Emre Belözoğlu fırtınası: Oyunun lideri!
GİRİŞ 09.12.2021 10:31 GÜNCELLEME 09.12.2021 10:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu’nun gelişi ile birlikte ciddi bir çıkış yakalayan ve ligin en formda ekipleri arasında yer alan Medipol Başakşehir, zorlu Atakaş Hatayspor deplasmanında da önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan İstanbul ekibi, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Emre Belözoğlu yönetimindeki bu 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alan Başakşehir, 19 puan toplayarak haftayı 25 puanla 5. sırada kapattı. Takımı 15. sırada devralan genç teknik adam, 7 haftada takımı 10 basamak yukarıya taşımayı başardı. Başakşehir’in bu başarısı rakamlara da ciddi şekilde yansıdı. Öyle ki Başakşehir, Emre Belözoğlu’nun takımın başına geldiği haftadan itibaren oyuna dair hemen hemen her istatistikte zirvede yer aldı.

Yenilgi yüzü görmedi

Turuncu-Lacivertli ekip; topla oynama, maç başına isabetli pas, isabetli şut, gol, gol beklentisi, net gol pozisyonu gibi önemli rakamlarda rakiplerini geride bıraktı. Ayrıca Başakşehir Emre hoca ile beraber olduğu süreçte Trabzonspor ’la birlikte yenilgi yaşamayan iki takımdan biri olarak dikkatleri üzerine çekti.

"Şampiyonluk neden olmasın?"

Emre Belözoğlu dün TRTSPOR’a konuştu. Genç hoca, "Trabzonspor’u çok ciddi avantajlı görüyorum. Zor maçları var ama hiçbir zaman oyun disiplininden kopacaklarını zannetmiyorum. Başakşehir ile şampiyonluk... Niye olmasın? Hiçbir zaman başarıyı sahiplenmedik, aksine başarısızlığı sahiplendik. Birbirinden değerli teknik adamlarla çalıştım. Birini öne çıkarmak hakkaniyetsizlik olur. Hepsinin iyi yönlerini aldım. ‘Bunu asla yapmam’ dediğim şeyler de oldu. Günümüz hocalarını da takip edip sentez yapıyorum. Hayallerim hiç bitmeyecek” derken transfer gündemi hakkında da şunları söyledi:

"Sinan Gümüş’le alakalı hiçbir tasarrufumuz yok. Oğuzhan Özyakup’la ilgili bir girişimimiz olmadı. Fakat sezon sonunda fırsatlar doğabilir. Kapılarımızı kapattık gibi algılanmasın. Visca’nın hayallerimiz için kalmasını isterim."

YORUMLAR 8
  • 15000 2 yıl önce Şikayet Et
    Süpersin emre seni alkışlıyorum yolun acık olsun
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan yakında balonu söner
    Cevapla
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yolunu açık etsin
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre futbol adamı ol.Türk milli takımının senin gibi değerlere ihtiyacı var.Bırak fb li gibi konuşmayıda artık hoca gibi davran
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor u engellemek için TFF oyunu bu .üç büyütülmüş e destek çıkamıyorlar çünkü Trabzonspor ayaklanır bunu sessizce başakşehir destekleyerek yapıyorlar
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl böyle bir kanıya vardın ? Helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle