Felipe Sanchez Mateos: Bugün rakibimiz daha iyiydi.

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, "Attığımız golden sonra ikinci yarı özellikle bazı durumlarda zorlu oyunlar ortaya çıkartamadık. Günün sonunda da 3-1 skorla mağlup olarak buradan ayrılıyoruz" dedi.

Felipe Sanchez Mateos: Bugün rakibimiz daha iyiydi.
Felipe Sanchez Mateos: Bugün rakibimiz daha iyiydi.
GİRİŞ 05.12.2021 21:22 GÜNCELLEME 05.12.2021 21:22

Vavacars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos ise Giresunspor'u galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Mateos, ilk yarıda istedikleri gibi oyun oynayamadıklarını dile getirerek, "Topu bir şekilde bizden aldılar, kendileri oynadılar. O yüzden ilk yarıda biz oyunumuzu oynayamadık. İkinci yarıda daha yüksek enerjisi olan takım yine kendileriydi. Attığımız golden sonra ikinci yarı özellikle bazı durumlarda zorlu oyunlar ortaya çıkartamadık. Günün sonunda da 3-1 skorla mağlup olarak buradan ayrılıyoruz." diye konuştu.

Giresunspor'da iyi oyuncuların bulunduğunu kaydeden Mateos, şunları kaydetti:

"Bugün rakibimiz daha iyiydi. Taktiksel olarak bu kolay bir maç değil. Özellikle Giresunspor'u taktik olarak değerlendiğimizde ortayı iyi kapatan, özellikle Süleymanov, Diabate gibi topsuz oyunda çalışan oyuncuları var. O yüzden mutlaka sahayı açmak gerekiyor. Topa daha fazla sahip olup, iyi geçiş yapmamız gerekiyordu. Genel anlamda Giresun iyi başardı bugün. Hak edilmiş bir galibiyet."