Gol düellosundan Gaziantep FK galip çıktı!

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Gaziantep FK sahasında Konyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Gol düellosundan Gaziantep FK galip çıktı!
Gol düellosundan Gaziantep FK galip çıktı!
GİRİŞ 28.11.2021 15:26 GÜNCELLEME 28.11.2021 22:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK ile KonyasporGaziantep Kalyon Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Gaziantep FK 3-2 kazandı.

Gaziantep FK'ya galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Caulker, 52. dakikada Muhammet Demir ve 86. dakikada Figueiredo kaydetti. Konyaspor'un golleri ise 7. dakikada penaltıdan Guilherme ve 74. dakikada Cikalleshi'den geldi.

Gaziantep FK, bu sonuçla puanını 18'e çıkardı. Konyaspor ise 26 puanda kaldı.

Gaziantep FK, gelecek hafta deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Konyaspor ise Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Gaziantep FK: 3 - Konyaspor: 2

Stat: Kalyon

Hakemler: Fırat Aydınus, Samet Çiçek, Mehmet Emin Tuğral

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Muhammet Demir, (Dk. 80 Sagal) Ertuğrul Ersoy, Recep Niyaz, (Dk. 90 Furkan Soyalp) Doğan Erdoğan, (Dk. 73 Oğuz Ceylan) Hamza Mendyl, (Dk. 90 Halil İbrahim Pehlivan) Maxim, Caulker, Kitsiou, Dicko (Dk. 73 Figueiredo)

Konyaspor: İbrahim Sehic, Adil Demirbağ, Anicic, Bytyqi, Serdar Gürler (Dk. 85 Michalak) Guilherme, Soner Dikmen (Dk. 62 Endri Çekiçi ), Cikalleshi (Dk. 78 Oğulcan Ülgün), Hadziahmetovic, M'Poku (Dk. 78 Ahmed Hassan), Skubic (Dk. 62 Barış Yardımcı)

Goller: Dk. 17 Caulker, Dk. 51 Muhammet Demir, Dk. 85 Figueiredo (Gaziantep FK), Dk. 6 Guilherme, Dk. 71 Cikalleshi (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk.4 Djilobodji, Dk. 25 Günay Güvenç, Dk. 85 Muhammed Demir, Dk. 91 Kitsiou (Gaziantep FK) , Dk. 40 M'Poku Dk. 56 Adil Demirbağ, Dk. 69 Anicic (İttifak Holding Konyaspor)

YORUMLAR 5
  • birol 2 yıl önce Şikayet Et
    Konyanın en önemli özelliği az gol yemesiydi. Malesef bu hafta hem Ahmet hem de Abdülkerim sarı kart cezalısı olunca gol yemek kaçınılmaz oldu.
    Cevapla
  • Konya 2 yıl önce Şikayet Et
    konya bu hafta ne yaptığını bilmez bir oyunla malubiyeti haketti antep farklıda yenebilirdi. farklı kadro malubiyeti getirdi.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Konyadan bu kadar. Artık basamakları 2 şer 3 er inmeye başlar.
    Cevapla
  • anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    konyamaçı antepe ikram etti topa vurmaamak için konya ne yapacağını şaşırdı geri gelen topların hiç birini tutamada konyasorun üstünde bir basıklık var buzamana kadar oynanan en kötü oyun malubiyeti kendi istedi konyaspor
    Cevapla
  • sedat kalfa 2 yıl önce Şikayet Et
    FB nin hiç oynatmadan gönderdiği topçu goller atmaya devam ediyor ... fb pereriaya adeta teslim başkanı .. koskoca camiayı parmağında oynatıyor YAZIK
    Cevapla