2'de 2 yapan Sumudica'dan galibiyet yorumu!

Yeni Malatyaspor’da göreve geldiğinden bu yana 2’de 2 yapan Teknik Direktör Marius Sumudica, “İyi sonuçlar alan bir aile olacağız hep beraber” dedi.

2'de 2 yapan Sumudica'dan galibiyet yorumu!
2'de 2 yapan Sumudica'dan galibiyet yorumu!
GİRİŞ 22.10.2021 23:38 GÜNCELLEME 22.10.2021 23:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor'un sahasında Altay'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, “Çünkü bir final maçı gibi mücadele ettiler” dedi.

Karşılaşmada 90 dakika boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Sumudica, “Bugün takımımıza çok yardımcı oldular. İyi sonuçlar alan bir aile olacağız hep beraber” ifadelerine yer verdi.

Pazartesiye kadar futbolculara izin verdiğini ifade eden Rumen teknik adam, sonrasında deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Yeni Malatyaspor ve taraftarları için mücadele ettiklerini ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getiren Sumudica, “Burada çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Sadece 2 haftadır Malatyaspor’da çalışıyorum. Oyuncular anlattığım her şeyi çok iyi anladılar ve iki farklı sisteme karşı oynadılar. Adana’ya karşı 4-2-3-1, burada da 3-4-3 e karşı oynadılar. Takım çözüm üretti, hiçbir problemde görmedik. Ayrıca birçok gol şansımız da vardı bunları kaçırdık. Tabii hiç kimsenin de bu maçı kimin hakkettiği ile ilgili sorusunun olduğunu da düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Yeni Malatayspor’a geldiğinde hem mental olarak hem özgüven olarak takımın iyi durumda olmadığını da belirten Sumudica, “Ama onlara olması gereken yerlerinin burası olmadığını söyledim. Mesajlarımı çok çabuk alabilen oyuncular var takım içerisinde. Tabii çok mutluyum buraya geldim 2 maç üst üste kazandığım için. Buraya gelmeden önceki takımımda da 7 maç üst üste kazandım, bununla birlikte 9 maç oldu. Toplam 27 puan kazandım kendi adıma mutluyum. Ama şunu da söyleyebilirim ki şuan 12 puanımız var, bu puanla da hiç mutlu değilim. Hiçbir şey yapmadık daha, maç maç gidiyoruz, daha fazla puanlar almalıyız. Hiç bir problem yaşamadan, küme düşme korkusu yaşamadan bu takımı iyi yerlerde bitirmesi için çalışacağız” diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • O k u r 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç hafta sonra yenilgiler başlarsa bırakır gider. Rize de öyle yaptı.
    Cevapla
  • malatyasporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    2 tane güzel galibiyet alındı ,takımın ileriki haftalarda bu kadroyla güçlü takımlara karşı kazanması zor ,kadro yetersiz sürekli sistem değişiyor hala iyi bir sağbeki yok , kaleci ertaçın oynamadığı bir hafta olsa yedek kaleci abdülsamet sayesinde maçı kaybedebiliriz.
    Cevapla
  • urfalı urfa 2 yıl önce Şikayet Et
    ukala bencil sanki kendisi çıkıp sahada oynuyor yok buraya gelmeden önce 7 maç kazandım burada da 2 maç kazandım etti 9 unutmadan tercüme hatasıda olabilir
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedensiz sevmiyorum bunu. Sahada canlı seyredin.Çok abuk subuk hareketler yapıyor.
    Cevapla
  • şefik 2 yıl önce Şikayet Et
    yakında fb ile adın anılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle